UKRASNI JASTUCI: NAJMEKŠA PRAZNIČNA DEKORACIJA DOMA

hmprodx

Ukrasni jastuci su veoma zahvalan kućni dekor jer unošenjem nekoliko komada brzo i lako menja se estetika vašeg doma. Jastuk je veoma jednostavan i zahvalan ukras za dom – brzo oživi ambijent, lako možete da ih menjate tj. njihove navlake, ali i premeštate po potrebi sa jednog na drugi komad nameštaja.

Odlični su za sezonsko ukrašavanje doma pa tako sve novogodišnje motive, novim dekorativnim navlakama sa drugim detaljima, na primer snežnim ili cvetnim, možete da najavite novo doba u vašem kućnom ambijentu.

Kada odlučite da nabavite jastuke za dekoraciju pazite se da vas ne zavede veliki izbor dezena, boja, oblika i tekstura. Jastuci bi trebalo da se uklapaju sa stilom vašeg doma, a stručnjaci preporučuju da bi trebalo pratiti vrstu tkanina zastupljenih u vašem životnom prostoru. Često je veoma zabavno imati različite dezene, čak i kontrast među njima, ali vodite računa da se svi oni zajedno ne sukobljavaju previše. Uvek imajte meru! Prikazani jastuci su iz H&M Home praznične kolekcije pa ako za ove novogodišnje praznike putujete u inostranstvo, proverite da li najbliža H&M radnja ima i Home odeljak.

Foto: H&M Home