Botanical – prolećna energija u domu

Dolazak proleća Zara Home kolekcija proslavlja Botanical linijom detalja za dom. Svet cveća i zelenog sobnog bilja, po filozofiji dizajnera ove kuće, unosi novu energiju i vitalnost u bilo koji prostor. Cveće i cvetni detalji za uređenje doma, kao i živopisni biljni motivi u prostor unose udobnost, kako bojama tako i šarmantnim dodirom prirode.

Vođena logikom da “raj počinje kod kuće” Zara Home u prolećnoj ponudi ima mnoštvo prekrivača, posteljina, jastučnica i stolnjaka sa cvetnim motivima, a purpurna je dominantna boja uz koju idu nežno roze, bela, jorgovan nijansa. U istim tim bojama naćićete i kolekciju posuđa, tanjira, činja, šolja i čaša od bojenog stakla.
Bele vazne predviđene za buketiće raznobojnog cveća biće idealan prolećni scenario u bilo kom kutku stana, posebno na malim okruglim stočićima sa mermernom pločom.

Prirodni materijali pout trske, drveta i rafije u dom ćete uneti uz pomoć velikih, ovalnih korpi u prirodnim tonovima, idealnim za skrivanje velikih saksija sa sobnim biljkama ili za držanje novina, jastučića i drugih sitnica pored kreveta ili fotelje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Zara Home