Allure Laque- vodootporan ruž, bogate boje i ekstremnog sjaja

Allure Laque Rouge je prolećni novitet kuće CHANEL. Reč je o prvom vodootpornom ružu za usne, ekstremnog sjaja i intenzivne boje kreiranog za proleće 2021. Lako se nanosi, prijatne je teksture, a kreiran je kako bi naglasio privlačnost žene i podigao joj  samopouzdanje. Tečna formula Allure Laque Rouge stapa se sa usnama i u svakoj prilici elegancijom oblači osmeh svake žene. Boja, satenski sjaj i hidratacija postojani su i do 12 sati, a usne su od jutra do večeri besprekorne.

Delikatna i kremasta, tekstura “obuhvata” usne i prati njihovo prirodno kretanje. Formula se sastoji od dva sredstva – prvo “zarobljava” pigmente kako bi sjaj boje ostao nepromenjiv, dok se drugim fiksira mešavina ulja za kontinuirani sjaj. Hidrirajuća ulja u formuli iz drveta Sappan, kao i vitamin E, naglašavaju boju ruža, a ujedno ih dugotrajno hidriraju te su usne ceo dan meke i gipke, bez ikakvog osećaja zatezanja.

Novi ruž ima visoko precizan, zakrivljeni aplikator sa ultramekanim, penastim vrhom i prilagođava se obliku usana. Aplikator je dizajniran upravo tako da obezbeđuje precizno potrebnu količinu proizvoda, pa je nanošenje ruža lakše nego ikad. Cena: 4.659 dinara.

Foto: CHANEL Beauty press