CHANEL Les Beiges Healthy Glow Sheer puder ima novu formulu

Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder je puder sa novom formulm visokih performansi, fine, lagane teksture. Novoformulisani puder formulisan je da se vrlo jednostavno nanosi, a dobija se besprekoran rezultat – sjajna, blistava koža koja izgleda kao posle dana provedenog na otvorenom, kada je lice obasjano suncem.

Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer puder u 12 nijansi

Novi Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder može se naći u 12 nijansi koje koži daju prirodan sjaj. Obogaćen je uljem sa esencijom cvetom jasmina i sadrži kompleks foto-prilagodljivih pigmenata, koji pomažu u očuvanju sjaja kože. Ulje sa ekstraktom cvetom jasmina – poznato po svojim hidratantnim svojstvima – pomaže u očuvanju barijere kože, veoma je prijatno za kožu i pomaže u zaštiti od slobodnih radikala i zagađenja, dok foto-prilagodljivi pigmenti obezbeđuju sjaj u pri svakoj vrsti osvetljenja. Još jedna novina ovog pudera je da se sada može dopuniti, pa kad se puder potroši ikonična četvrtasta kutijica može ponovo da se napuni. Da biste je ponovo dopunili, jednostavno uklonite kružni deo iz kutijice i zamenite ga novim koji se zasebno prodaje.

Nežna tekstura neprimetno se stapa sa kožom

Puder se lako nanosi na kožu pomoću priložene četkice u obliku polumeseca, omogućavajući da se ciljaju određena područja i izgradi pokrivenost po želji, čak i bez ogledala. Nežna tekstura se neprimetno stapa sa kožom a ten izgleda sveže i nežno osunčano, zdravog sjaja. Nova, lagana formula pudera nudi blur efekat i pruža neprimetnu pokrivenost sa satenskim završnim finišom druge kože. Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder može se koristiti za korekciju tena, dodavanje na ciljanim područjima ili da se nanese svuda – sam ili preko tečnog pudera.
Isprobajte odgovarajuću nijansu za prirodni finiš, tamniji ton za sunčani sjaj ili svetliju nijansu za posvetljavanje tena.

 

chanel les beiges healthy glow puder

Foto: CHANEL Beauty press