CHANEL Les Beiges Summer in Grand Style – kolekcija proizvoda XL formata

CHANEL Les Beiges Summer in Grand Style je kolekcija za leto 2022. za sjaj kože i kose, a odlikuje se po oversized formatima proizvodima. Reklo bi se, kuća Chanel  je igrala “na veliko” kada je reč o veličini make-up prozvoda iz letnje kolekcije. Grand Style Makeup kolekcija donosi nekoliko ekstravagantnih make-up proizvoda koji se mogu koristiti bukvalno od glave do pete kako bi se dobio prirodni sjaj i blistav ten. Make-uo proizvodi kreirani su za višestruku upotrebu i ultra-senzualne su teksture te su namenjeni za lice, telo i kosu – za svež, sjajan i prirodan izgled, bez previše truda.

chanel-LES-BEIGES-SUMMER-IN-GRAND-STYLE cena bronzer

 

Chanel Les Beiges Oversize Healthy Glow Sun-Kissed puder za kožu koja se “osunčala” na moru

U Chanel Les Beiges Summer in Grand Style naćićete do sada najveći puder – Les Beiges Oversize Healthy Glow Sun-Kissed Powder koji “zagreva” kožu, dajući joj sjaj letnjeg dana provedenog na moru. Može se nanositi na lice, ramena, dekolte, pa čak i na ruke i noge. Biserna, blago kremasta formula pudera dolazi u tri idealne letnje nijanse. Takođe, nova XL kabuki četka (6.359 din.) upotpunjuje iskustvo besprekornog nanošenja na lice i telo. Cena: 9.539 dina.

chanel-LES-BEIGES-SUMMER-IN-GRAND-STYLE cena bronzer

Les Beiges Illuminating Oil – suvo ulje bakarno-zlatnog sjaja

Chanel Les Beiges Illuminating Oil obavija telo mekim bakarno-zlatnim sjajem. Ovo suvo ulje, sada u većoj ambalaži od 250 ml, dizajnirano je za obilno nanošenje na lice, kao i na kosu. Suptilno poboljšava osunčan izgled i sjaj kože ramena, nogu i dekoltea. Nanosi se obilno kako bi koža reflektovala sunčeve zrake. Cena: nedostupno u Srbiji

chanel LES BEIGES SUMMER IN GRAND STYLE krem gel bronzer

Chanel Les Beiges Bronzing Cream lagani krem-gel bronzer

Chanel Les Beiges Bronzing Cream je dobro poznati kremati bronzer za sun-kissed efekat, efekat sjajne, osunčane kože. Jedinstveni, lagani krem-gel bronzer lako se blenda i na licu ostavlja prirodan sjaj obasjan suncem. Sada u izdašnom pakovanju, koje olakšava okretanje kabuki četke, ovaj bronzer lako ćete naneti na delove lica koje sunce prvo dodiruje – na obraze, nos, čelo, bradu i dekolte. Cena: 5.849 din.

chanel LES BEIGES SUMMER IN GRAND STYLE

Foto: CHANEL Beauty PR