CHANEL OMBRE ESSENTIELLE mono senke u nijansama Pariza

CHANEL OMBRE ESSENTIELLE mono senke deo su nove kolekcija senki za oči kojim se postiže monohromatski izgled, a jedna boja može da se koristi na tri načina. Kaže se da je izbor boje uvek priča o samopotvrđivanju. Cecile Paravina, global makeup creative partner kuće Chanel i deo COMETES COLLECTIVE, kaže da dame koje nose samo jednu boju na kapcima demonstriraju uverenost i samopouzdanje.

chanel OMBRE ESSENTIELLE mono senke

CHANEL OMBRE ESSENTIELLE senke podsećaju na sofu, bisere, krovove Pariza…

Kada je Cecile Paravina dizajnirala paletu boja za novu OMBRE ESSENTIELLE kolekciju inspiraciju je našla u bogatom i bezvremenskom nasleđu kuće Chanel. Radeći sa kolegama u Chanel Studiju za kreiranje šminke ona je reinterpretirala 14 nijansi, povezujući sopstveni kreativni svet i nasleđe boja kuće sa svakim od njih. Na primer, kreirala je nijunsu senke Beige Suede inspirisana bojom ikonične sofe u stanu u ulici Cambon 31. Gris Paris je, na primer, identična nijansa sive poput čuvenih krovova u Parizu, dok je Brun Fauve, braon boja lava, omiljene životinje Coco Chanel i ali i njen astrološki znak. Tu je i Blanc Perle, koji podseća na nizove bisera kojima je Coco ulepšala svoju odeću. Bois Noir je nijansa crne koju je tako drsko savladala i napravila od nje boju elegancije, dok je Lilas Poudre, jorgovan nijansa koja podseća na kućni tvid.

Formula senke je ultra meka i lagana, stapa se sa kožom

CHANEL OMBRE ESSENTIELLE mono senke su dugotrajne i predstavljaju 3-u-1 proizvod jer mogu da se koriste na 3 načina za mnoštvo izgleda. Nove boje su kremastije i omogućavaju lako
mešanje kako bi promenio intenzitet boje po želji. Jednim potezom se lako nanose i neprimetno se stapaju sa kožom. Ultra meka, lagana tekstura praha stvara senzualno iskustvo na očima. Formula, obogaćena uljem žalfije i agensima za stvaranje filma, postojana je do 8 sati, a fine biserne čestice i pigmenti nude različite vrste završnih efekata, od mat do metalik.

chanel ombre essentielle mono senke

chanel_ombremessentielle senke za oči cena dinara

Foto: CHANEL Beauty press