CLINIQUE SUPERBALANCED SILK MAKEUP: PAMETAN PUDER KOJI SVE DOVODI U RAVNOTEŽU

Ako već niste do sada – vreme je da se upoznate sa novim Clinique Superbalanced Silk Makeup SPF 15 tečnim, pametnim puderom koji sve dovodi u ravnotežu. Savršena nova formula kreirana je tako da ga ne osećate na koži, a ipak prekriva sve nesavršenosti. Kontroliše masnoću, ali ipak hidrira tamo gde je najpotrebnije, a tečna i svilenkasta tekstura sadrži faktor zaštite SPF 15.
Novi Superbalanced Silk Makeup SPF 15 oličenje je “no makeup, makeup” izgleda jer daje koži prirodan mat izgled. Pametna, inovativna formula balansira vašu kožu koja se svakodnevno suočava sa različitim izazovima, tako što matira masne delove lica, a hidrira suva područja. Ovaj ultra-tečni puder bez ulja, savršen je za kombinovano-suvu, kombinovano-masnu i masnu kožu i pruža lagano do umereno pokrivanje, a može se i nadograđivati. Uz pomoć ekstrakta prave svile koža je zaglađena, a pore, linije i bore su – nevidljive!
Glavni sastojci novog Clinique pudera su ekstrakt Laminaria Saccharina koji pomaže u kontroli izlučivanja ulja i sjaja kože na problematičnim mestima kao što je T-zona, dok Sodium Hyaluronate pruža kontinuiranu i celodnevnu hidrataciju. SPF zaštita, koja je kombinacija hemijskog i fizičkog zaštitnog faktora, štiti kožu od UVA i UVB zraka i pomaže u sprečavanju budućeg starenja kože izazvanog delovanjem štetnih sunčevih zraka. Novi Superbalanced Silk Makeup SPF 15 je bez ulja, ne izaziva pojavu akni, otporan je na vrućinu i znoj. Oftamološki testiran i idealan za sve tipove i tonove kože. Možete ga pronaći u svim Sephora parfimerijama, kao i u Glamour parfimeriji po ceni od 4.300 dinara.

Foto: press