DARPHIN EXQUISAGE: LEPOTA ZRELIH GODINA

Ivana Nikolic Prezentaija 2
Ivana Nikolić, Metropoliten parfimerija, jedan od Darphin ambasadora u Srbiji

Kako su se tehnike i proizvodi za podmlađivanje usavršavali tako su se vremenom menjali imperativi lepote. Žene koje čvrsto stoje na zemlju odavno više ne čeznu da budu mlade. Njihov ideal je da dobro izgledaju. Kaže se da svetom danas vladaju žene koje oberučke prihvataju svoje godine jer se u njima osećaju sjajno.Ne prihvataju teror mladosti koji nameću mediji niti žele da po svaku cenu izgledaju mlađe. Samo – što bolje. A u tome im i te kako pomaže samopuzdanje zrelosti.Baš ovakvim ženama posvetio se kozmetički brend Darphin kreiranjem EXQUISÂGE linije za negu koja će vam, bez obzira da li imate, 40, 50,60…obezbediti da izgledate baš onako kako se osećate: snažno, zdravo, aktivno.

Novom Exquisage linijom, francuski brend Darphin slavi lepotu naših zrelih godina. Darphin Exquisâge serum i krema formulisani su tako da sa kože skinu umor koji donose godine, dopreme vitalnu energiju ćelijama, obezbede blistavost i elastičnost. Aktivne supstance Exquisâge linije, poput heksapeptida i snažnih ekstrakata algi, voća i biljaka, probiotika udružene su u “CelluVie Complex” za zajedničko dejstvo. In vitro testovi CelluVie kompleksa pokazali su dupliranje proizvodnje kolagena, značajno poboljšanje elastičnosti i ublažen izgled bora. Uz rezveratrol koji čuva od oštećenja, ekstrakte algi, planktona, grožđa, polisaharida kvasca i vina, i neizbežnu hijaluronsku kiselinu – Exquisâge je pravo malo blago za kožu.
Dekadentne, luskuzne teksture, Exquisâge krema i serum pružaju uživanje bez osećaja težine i masnog filma. Krema ima balansrian odnos raličitih emolijentnih i hidrirajućihh supstanci koje osećate kao “drugu kožu”, meku i hanranjenu. Bogata i hranljiva, pa ipak laka kao pero, sa 85% sastojaka prirodnog porekla, obogaćena je probioticima koji čuvaju zdravu floru na površini kože i jačaju njene prirodne odbrambene mehanizme.

Promocija nove Darphin Exquisage linije koja slavi lepotu naših godina održana je u prijatnom ambijentu hotela Square Nine u Beogradu.

IMG_9722
Nataša Nikolić, zamenika direktora Doing kompanije i Ljiljana Grujić Maričić, PR Metropoliten parfimerije i autor bloga Budi Lepa