DRSKA, ELEGANTNA I DENDI – TO JE NOVA JULIETTE HAS A GUN

Kako brend Juliette Has a Gun raste, tako i devojka koja ga predstavlja sazreva pred našim očima: od stidljive i smerne Miss Charming, preko ljubomorne osvetnice u Lady Vengeance, neverne zavodnice iz Romantine, raspusne i skandalozne Mad Madame, Juliette se u novom mirisu Gentle Woman poigrava muškim oružjima, nekonvencionalna, naoružana inteligencijom, zaogrnuta ironijom, zbunjuje drskošću, poigrava se hedonizmom i  traga za slobodom.

Samo pet reči dovoljne su da opišu novu Juliette:
Filozofija: DENDIZAM
Duhovna naslednica Oskara Vajlda, ona oscilira između frivolnosti i arogancije, zavodi preziranjem
Stav: DRSKOST
Ta neće ni pred čim ustuknuti niti pocrveneti. Bezobrazno zavodljiva i otrovno zajedljiva.
Karakter: ODVAŽNOST, muška snaga u finom ženskom telu, ona je otvorena, iskrena ali proračunata, ne preza pred neprilikama.
Izgled: ELEGANCIJA
Da, elegancija je njena druga koža, pristaje joj kao da je s njom rođena. Ona je njena uniforma i lice koje pokazuje svetu.
Imperativ: SLOBODA
Kodovi su tu da se ruše, površno postoji da bi se odbacilo. Što manje potreba i ukrasa u životu, to više slobode.
Da, Gentle  Women je muška kolonjska voda posvećena ženi. Mirisne note osciliraju oko nerolija i drvenasto-mošusnih nota. Badem je tu da nas podseti na slobodu detinjstva, kim da nas oštrim tonom vrati u realnost, lavanda da nas oslobodi, a ambroksan i mošus da zamagle čula.

Juliette Has a Gun Gentlewoman2

Top note: neroli, cvet gorke pomorandže, kalabrijski bergamot;
Centralne note: badem, kim, lavanda;
Bazne note: ambroksan i mošus.
Pakovanje: prepoznatljiva, okrugla, staklena Juliette Has a Gun bočica sada je u pravougaonoj kutiji. Još jedna kontradikcija, tek da se ne opustite previše. Prodajno mesto: Metropliten parfimerija, Beograd

© Dario Marić
Sa promocije Gentlewoman parfema u Metropolitenu

 

Foto: Dario Marić