Kako bi koža lakše podnela izazove vremena DARPHIN je kreirao novi super-koncentrat

darphin-Intral-Super-koncentrat-cena

U okviru svoje popularne Intral linije za umirenje iritirane i osetljive kože, Darphin je lansirao novi Intral Rescue Super Concentrate, super-koncentrat koji će ojačati kožu kako bi lakše podnela izazove vremena. Život pod stresom pogađa ceo organizam, a stiže i do kože, kojoj šteti i stres iz spoljne sredine – od pojačanog zagađenja vazduha, do plave svetlosti ekrana ili sunčevih UV zraka. Ugrožen je i mikrobiom kože, taj dragoceni ekosistem bakterija, gljivica i virusa koji je jedinstven za svakoga od nas poput otiska prsta, deo naše genske ekspersije, sa nezamenjivom ulogom u zaštiti zdrave i snažne površine kože.
Stres se na mnogo različitih načina ispoljava na koži. Usled slabljenja njene prirodne zaštitne barijere, koža se brže suši, više masti, sklonija je infekcijama i inflamaciji – što na površini vidimo kao perutanje, crvenilo, iritaciju, masnoću, neuobičajene neravnine i akne.

Za umirenje iritacija kože

Darphin Intral Super koncentrat sadrži dokazani Darphin “Calm Complex” bogat omega masnim kiselinama i vitaminima, koji pomaže da se iritacije na koži brzo umire, epiderm dovede u stanje ravnoteže, ojača zaštitna barijera kože i podrži zdrav mikrobiom kože. D-pantenol je ovde u šest puta većoj koncentraciji nego u Intral Serumu, a njegov zadatak je da podrži prirodne funkcije zdrave kože i, u slučaju da su te funkcije ugrožene, podrži regeneraciju. Koncentratu je dodat i probiotik sa bakterijama iz grupe Lactobacillus, koji ima ulogu da ojača mikrobiom kože. Antioksidanti iz algi i vitamin E bore se protiv oksidativnog stresa izazvanog slobodnim radikalima. Jedinstven lipidni kompleks pomaže penetraciju botaničkih sastojaka u kožu. Čak 91 odsto sastojaka je prirodnog porekla, a tekstura je laka i luksuzna.

4 nedelje nege za opet jedru kožu

Intral Super koncentrat upakovan je u četiri bočice, svaka sadrži serum za nedelju dana nege. Nakon tri nedelje korišćenja, koža je rebalansirana, a ravnoteža mikrobioma ponovo uspostavljena. Na kraju četvrte nedelje, zaštitna barijera kože je ojačana. Ponovo će vam se vratiti jedrost i blistav, zdrav izgled tena, bez iritacija, a koža će i nadalje biti bolje zaštićena od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima i agresorima iz spoljne sredine.
Cena: za pakovanje od 4 x 7ml – 16.455,00 din.darphin-Intral-Super-koncentrat-

Foto: press