DECEMBAR JE MESEC UŽIVANJA U POKLONIMA

DECEMBARSKO LISCA DARIVANJE_02Vreme darivanja je pred nama. Dobro se pripremite kako bi u poklonima svi iskreno uživali. Dobar izbor uvek su stvari koje su nam potrebne svakog dana, i tu, naravno, spada i donji veš, a ovo je pravo vreme da sebi priuštite malo smeliji komad veša. U Lisca ponudi pronaćićete zavodljiv veš, sa svetlucavim detaljima i Swarovski kristalima iz kolekcije Lisca Selection http://www.lisca.com/rs/Selection2.

Bodi sa posebnim izrezom, prozirni torzelet, push-up grudnjak i seksi rukavice iznenadiće i one najsmelije.DECEMBARSKO LISCA DARIVANJE_01

Među poklonima se najčešće nađu udobne i tople pidžamice http://shop.lisca.com/rs/spalni-program. Lisca http://www.lisca.com/rs/Donji-ves-Fashion i Cheek by Lisca http://www.lisca.com/rs/Donji-ves-Cheek nude ne samo ženstvene i elegantne komade, već i one sa simpatičnim, crvenim novogodišnjim motivima za nju i za njega koji će vas sigurno nasmejati i razveseliti. Još neku ideju potražite u internet prodavnici: http://shop.lisca.com/rs/darila, a za sve ljubitelje interneta Lisca je ove godine pripremila aplikaciju Novogodišnje iznenađenje (http://liscafun.com/surprises/) koju možete pronaći na www.liscafun.com i uz malo sreće osvojite lepe Liscine nagrade.

Foto: press