PENHALIGON’S BAYOLEA: KOZMETIKA ZA PRAVE DŽENTLMENE

 

Untitled-1

Britanski brend Penhaligon’s kreirao je s velikom pažnjom Bayolea kolekciju kozmetike za kompletnu jutarnju rutinu i dnevnu negu pravog i modernog gospodina, a odnedavno ovu kozmetiku možete naći u beogradskoj Metropoliten parfimeriji.  Ova kolekcija kreirana je po principu – nega po britanskoj meri za savršene džentlmene! U rafinirano dizajniranoj ambalaži čuvaju se savršene formule obogaćene prirodnim sastojcima i mirisom citrusa, začina i sandalovin, a osim toaletne vode, dezodoransa i after shave kreme, u Bayolea liniji naćićete i pomadu za kosu i ulje za negu brade, na primer. Sasvim logično, ako se prisetimo da je brend Penhaliogn’s, pre više od 150 godina, osnovao londonski berberin Vilijem Penhaligon.

Untitled-33

Bayolea vosak za brkove dostojne Poaroa! Čak i ako ne uvrćete krajeve i stilizujete brkove, važno je da oni deluju uredno i da nema dlačica koje štrče (7g, 1. 135 din.). Ugrejte vosak među prstima i nanesite u stilu koji vas najbolje predstavlja. Bayolea toaletna voda inspirisana je jednim od starih Penhaligon’s klasika. Čista i iskričava, najpre vas zapahne svežinom mandarine i limun-trave, pa okrepi mirisom bibera, kardamona i lavande. Muževnost počiva na bazi mirisa kedra, sandalovine, mošusa, mahovine, pačulija i ambre (50ml, 10. 335 din.).

Bayolea pomada za kosu prvo se zagreje među šakama a zatim nanosi na vlažnu ili suvu kosu hrani vlasi i daje kosi zdrav sjaj, uz diskretan Bayolea miris (100g, 5. 545 din.). Dezodorans & antiperspirant sa sastojcima koji sprečavaju širenje bakterija i znojenja oslobađa straha od neprijatnih mirisa i vlažnih fleka na košulji, te noćne more pravog džentlmena  (3. 150 din.). Sartorial Beard Oil sadrži sve što moderan džentlmen može da poželi kako bi održao bradu u top formi. Ovo brzoupijajuće ulje sadrži mešavinu ulja suncokreta, košpica grožđa i pšeničnih klica, koja omekšavaju bradu i hidriraju kožu ispod nje. Blagi miris Sartorial parfema zadržaće se u bradi. Sartorial je moderna imterpretacija klasičnih muških mirisa sa notama mahovine, tonke i lavande, ukompovanih sa ozonskim i metalnim efektom, kožom, medom i začinima, kako bi kreirali mirisnu sliku starinske krojačnice u kojoj se i danas odela za džetlmene šiju po meri (100ml, 6. 930 din.).BAYOLEATRAVELSET_1

Bayolea putni set za besprekoran izgled i muževnu auru, sadrži kremu za brijanje, čistač za lice, umirijući melem i brijač (11.350 din.).

Foto: press