EMPORIO ARMANI PREDSTAVLJA: PARFEMSKI DUET ZA NJU I NJEGA I NJIHOVU SNAŽNU LJUBAV

Kada je 1981. stvorio brend Emporio Armani, zamišljajući ga kao urban i energičan brend čiji su simboli mladost i sloboda, Đorđo Armani je od tada do danas taj brend koristio za razne eksperimente, a najnoviji koji će obeležiti ovu 2017. godinu je lansiranje dva nova parfema, dva simbola savremenog životnog stila – BECAUSE IT’S YOU za nju i STRONGER WITH YOU za njega. Ovo je parfemski duet koji nosi istu snagu – jedan je savršeno ženstven, drugi izrazito muževan. U kombinaciji, oni komuniciraju, izazivaju, zavode…  Ljubav, i to ona bezuslovna, ispunjena srećom i radošću uhvaćena je u duetu parfema i simbolizovana kroz dva isprepletena prstena.Matilda Luc i James Jagger su zapravo Lora i Pol, dvoje ljudi koji svakodnevno iskušavaju svoju ljubav jedno prema drugom. Ovo je priča 21. veka smeštena u gradu koji je središte svetske elegancije. U prilici su da iskuse ljubav koja ih čini snažnijim, u kojoj je sve moguće. Njihova prosvetljujuća ljubav je kao zadivljujuća pokretačka snaga, kreativni energetski naboj koji hrani njihovu požudu čineći da budu još bolji, da prevaziđu sebe, da na svet gledaju boljim očima i odu korak dalje. “Zajedno možemo da dotaknemo nebo, zajedno možemo da letimo, zajedno smo nezaustavljivi” – tri životna segmenta u kojima Pol i Lora svaku situaciju pretvaraju u pozitivno i hedonističko iskustvo, novi dijalog među polovima – moderan, pozitivan, uravnotežen.

BECAUSE IT’S YOU kreiran je za nju – srećan, slastan, iskričav, naprosto neodoljiv poput sazrele maline u svojoj savršenoj i najelegantnijoj prirodnosti kada se kombinuje sa nerolijem. I šta ova mlada žena koja toliko izaziva krije u svom srcu? Za nju je besramno ženstven, izrazito instinktivan i strastven. Njen šarm je trenutno uočljiv, poput zanosne i prefinjene ruže u svoj njenoj uzvišenosti. Because it’s you parfem poigrava se njenim moćima zavođenja, kao što se vanila stapa sa mošusom, otkrivajuću složenu i neverovatno duboku senzualnost. Odvažan, trenutno zanosan, za nju iskazuje užurbanost ljubavi koja grabi svaku moguću priliku da se izrazi i izjavi: Zato što si ti taj! (Because it’s you).
STRONGER WITH YOU je za njega – simbol energije modernog. Sasvim nepredvidiv, on iznenađuje svojom originalnošću, poput pikantnog akorda u gornjim notama – mešavine kardamoma, ružičastog bibera i listova ljubičice. Samouvereno je elegantan, uz lakoću mladalačke bezbrižnosti koju u njegovo aromatično srce donosi žalfija. “Progovara” senzualnošću, poput zadimljenog Vanilla Jungle Essence koji se u savršenom skladu zaljubljuje u kesten sa glazurom od šećera, privlačeći k sebi poput magneta.

Kako je sve započelo? Zamisao je bila ispričati priču na temelju snage ljubavi, energije koja počiva na autentičnoj povezanosti, moći zajedništva koja daje krila. Priču priča mladi par ljudi, koji se međusobno vole svakim atomom svoga bića, i koji će zauvek voleti jedno drugo. Dakle, nije reč o romansi kratkoga daha, već o dubokom odnosu koji će trajati godinama. Kako u današnje vreme izgleda ljubavna priča koja traje? Lora i Pol su dve izrazito snažne ličnosti koje su u ljubavnom zanosu već više od četiri godine i koje žive u samom srcu filmskog Njujorka. Ona je pisac, a on projektant. Ona je nezavisna žena, a on istinski romantičar. Oni tragaju jedno za drugim, međusobno dokazuju svoju ljubav, i na kraju su uvek zajedno. U strasnom zagrljaju, na krovu zgrade ili na krovu žutog taksija. Moć ljubavi potpomognuta energičnim ritimovima pesme Powerful koju izvodi Mejdžor Lejzer (Major Lazer) zajedno sa Eli Golding (Ellie Goulding). Da bi oživeo svoju priču, Đorđo Armani se odlučio za prave glumce, a ne za manekene, i to upravo s namerom da budu mladi i izrazito nadareni.

Novi Emporio Armani mirisno-ljubavni duet u prodaji je od 1. jula.
BECAUSE IT’S YOU ( for her) EDP 30ml – 5.890 din, 50ml – 8.497 din, 100m – 11.685 din.
STRONGER WITH YOU (for him) EDT 30ml – 5.655 din, 50ml – 6.905 din, 100ml – 9.443 din.

Foto: press