EUCERIN AKCIJA: MAKSIMALNI REZULTATI UZ CILJANU ANTIAGE NEGU

Godine ne mogu da budu jedina odrednica u izboru pravog antiage preparata s obzirom na to da su bore najveći problem u jednom periodu, u drugom gubitak elastičnosti ili pak gubitak blistavosti, ali ciljanom negom i adekvatnim izborom preparata mogu se postići maksimalni rezultati. Eucerin Hyaluron–Filler linije, nastale kao rezultat dugogodišnjih naučnih istraživanja i kliničkih ispitivanja u saradnji sa dermatolozima i farmaceutima, pružaju vam upravo tu mogućnost, a antiage kreme za dnevnu i noćnu negu trenutno možete nabaviti sa popustom od 25 odsto. Ukoliko su bore najizraženiji problem vaše kože za vas je Eucerin Hyaluron –Filler linija čiji preparati obezbeđuju efikasno popunjavanje bora i optimalnu hidrataciju. U osnovi formule je izuzetno efikasna kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca koja obezbeđuje trenutne i dugotrajne efekte u borbi protiv starenja kože, umanjuje bore na površini i duboko u koži i pruža adekvatnu hidrataciju. Dodatno ova linija sadrži bioaktivni saponin koji stimuliše stvaranje hijaluronske kiseline. Redovnom upotrebom koža je podmlađena, optimalno hidrirana, sveža i blistava!
Ako je vaše lice izgubilo jasne konture i vedrinu, povratite ih uz pomoć Eucerin Hyaluron – Filler+Volume Lift preparata čija formula sadrži tri aktivna sastojka: magnolol, oligo-peptide i hijaluronsku kiselinu koji zajednički ciljaju na one slojeve kože u kojima se dešava gubitak volumena i nastanak bora. Eucerin Hyaluron– Filler+Volume Lift noćna krema za sve tipove kože, pored toga, sadrži i dekspantenol koji pospešuje obnavljanje kože tokom noći. Nakon redovne nege preparatima iz ove linije lice izgleda podmlađeno sa obnovljenim mladalačkim konturama.
Za povratak elastičnosti i blistavosti, ali i borbu protiv dubokih bora, najbolji izbor je Eucerin Hyaluron-Filler+ Elasticity linija. Kombinacija moćnih aktivnih sastojaka: arktina, silimarina i hijaluronske kiseline vraća koži elastičnost i ublažavaju duboke bore, vidljivo poboljšavajući celokupni izgled kože. Noćna krema iz ove linije sadrži i arganovo ulje bogato negujućim lipidima, koje intezivno hrani i pospešuje proces regeneracije kože tokom sna. Nega preparatima iz Eucerin Hyaluron-Filler+ Elasticity linije obezbediće vašoj koži blistavost, učiniti je otpornijom i umanjiti bore.
Ponuda traje dok traju zalihe.

Foto: press