FILM OTKAČENE TRUDNICE: ŽILIJET BINOŠ KONAČNO U PRAVOJ FRANCUSKOJ KOMEDIJI

Posle teških dramskih uloga, Žilijet Binoš, jednu od najnagrađivanijih glumica na svetu sada možemo da vidimo u komediji Otkačene trudnice, u režiji Noemi Saglio. Urnebesna komedija „Otkačene trudnice“ donosi nam priču o majci i ćerki koje u isto vreme ostaju u drugom stanju. Kamil Kotin se našla u ulozi ćerke Avril, koja je zgrožena činjenicom da njena majka (Žilijet Binoš), koja uskoro postaje baka, postaje i mama po drugi put. Avril i njena majka Mado su potpune suprotnosti, što priču čini još zanimljivijom. Avril ima 30 godina, udata je, i ima redovan posao, dok njena majka, večita tinejdžerka, bezbrižna i drska, ima drugačiji stil života i sistem vrednosti. Ali kada njih dve ostanu u drugom stanju u isto vreme, sukob je neizbežan. Mado nije spremna da postane baka, dok Avril ne može da zamisli svoju majku kao… novopečenu mamu!

Film se odnedavno prikazuje u našim bioskopima a evo šta o njemu kaže Žilijet:
– Ovaj projekat sam prihvatila bez razmišljanja upravo zbog tog aspekta nespojivosti koji se pojavio kad sam se sastala s Noemi Saglio i Kamil Kotin. Čuvena glumica je tada priznala da nije očekivala da dobije poziv da snimi jednu pravu francusku komediju.
– Priznajem da me je privukla ideja da glumim adolescentkinju, jer mislim da nikad nisam uistinu imala vremena za to, u duhu sam brzo odrasla, jer sam stekla osećanje odgovornosti, ponela me je strast prema pozorištu i nisam imala vremena za gubljenje – objasnila je Binoš.

Foto: press