NOVITET U PONUDI FASHION & FRIENDS: DA LI STE SE UPOZNALI SA BRENDOM MANILA GRACE?

Italijanski modni brend Manila Grace od sada možete na nađete i kod nas, a liniju ženske odeće za sezonu jesen/zima 2017. pronaćićete u multibrand concept store Fashion&Friends u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Manila Grace modna marka nastala je 2005. godine i kao modna etiketa deo je grupacije koja je poslednjih 25 godina specijalizovana za modu sa potpisom ‘Made in Italy’. Kreacije su takve da ih bira duhom slobodna i dinamična žena koja traži i neguje jedinstven stil van dnevnih trendova.Ona je originalna, ali neupadljiva, dama koja voli osećaj komfora i sa lakoćom traga za ekskluzivnim detaljima i materijalima. Žena koja ne zanemaruje svoju duhovnu stranu, sofisticirana je i svesna svoje ličnosti a uz to voli da se poigrava kontrastima, atraktivnim printovima mešajući stilove – nepogrešivo bira odeću sa etiketom Manila Grace.

Elegancija i prefinjenost kojima ovaj italijanski modni brend odiše privukao je poznatu blogerku i dizajnerku Chiaru Ferragani, koja je promovisala njihovu Felicia torbu iz prolećne kolekcije.

Foto: press