Film “Smrt na Nilu” – Herkul Poaro rešava misteriju na Nilu

film SMRT NA NILUFilm Smrt na Nilu oživeće jednu od najvećih misterija s putovanja Agate Kristi, koji uskoro dolazi u domaće bioskope. Nakon savremene ekranizacije „Ubistva u Orijent ekspresu“ 20th Century Studios nam ponovo dokazuje zašto je Herkul Poaro najbolji detektiv na svetu – ubica je jedan od vas.

Priča inspirisana putovanjem u Egipat

Reditelj i glavni junak filma – Kenet Brana ovog puta je priču iz pera Agate Kristi koja je inspirisana njenim putovanjem u Egipat, preselio na parobrod Karnak i uz čuvenu rečenicu – Ja sam detektiv Herkul Poaro i pronaći ću ubicu – poručuje svima da niko nije siguran, sve je podložno preispitivanju i da bežanje nije moguće.

Neobuzdana strast, ljubomora i nemilosrdni zapleti

Putovanje po Egiptu, na glamuroznom parobrodu, za belgijskog detektiva Herkula Poaroa pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para tragično završava. Nasuprot pejzažima pustinje i veličanstvenih piramida u Gizi, ova priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori prikazuje besprekorno odevene putnike, ali i nemilosrdne zaplete koji će publiku do karaj ostaviti u nagađanjima, sve do šokantnog raspleta.

U ulogama tajanstevnih, misterioznih i mutnih putnika na parobrodu našli su se Gal Gadot („Čudesna žena“, „Brzi i besni“), Armi Hamer („Zovi me tvojim imenom“,„Hotel Mumbaj“), Rouz Lesli (Igra prestola), Rasel Brend i Ema Maki (Seksualno obrazovanje), Tom Bejtman, (Ubistvo u Orijent ekspresu). Publika će film „Smrt na Nilu“ moći da očekuje od 10. februara u bioskopima širom Srbije.

Foto: press