Formula & dizajn za ruke

Zapitate li se i same šta to sve žene nose u svojim torbama i šta sve može da se nađe u njima? Obično su tu ključevi, mobilni telefon, novčanik, omiljeni ruž za usne… i šta još? Pa krema za ruke koju u toku dana više puta izvadimo iz torbe nego novčanik. I to rukama koje su stalno zauzete, pred kojima je uvek neki novi izazov, koje često peremo tokom dana, rukama koje najlakše povređujemo, koje su izložene svim mogućim zagađenjima i prljavštini, sunčevim zracima, vetru… Zato im je potrebna specijalna nega kako bi održali njihovu lepotu i mladost.

Inspirisani kozmetičkom kremom koju je napravila sama Mademoiselle Chanel 1927. godine, kuća CHANEL danas nas podseća na ovu veoma važnu stavku u beauty rutini a stara-nova kremica za ruke dolazi nam u fantastično dizajniranoj ambalaži. Njena formula deluje kao kompletna nega za ruke i nokte, hidrira kožu , ostavlja je
mekom, nežnom i sjajnijom no što jeste. Neodoljiva ambalaža je ergonomskog oblika i savršeno staje u šaku. Iako na prvi pogled podseća na beli oblutak, iza te jednostavnosti kriju se velike i ekskluzivne tehničke inovacije koje su zahtevale više od četiri godine saradnje između Odeljenje za pakovanje, Laboratorijske direkcije i timovi laboratorija za formulaciju. Jednim stiskom dobijate dovoljnu količinu kreme za ruke. Za formulu je korišćen vosak majske ruže iz Chanel polja u Grasseu i baš on je zaslužan za glatke i meke ruke, dok se glicerin, hijaluronska kiselina i shea buter brinu da koža bude maksimalno hidrirana.

Foto: Chanel press