H&M STUDIO KOLEKCIJA ZA SS 2019 INSPIRISANA JE GLAMUROZNIM PUTOVANJIMA

“Glamurozna avantura” koju je stilizovala Žeraldin Saljo, a fotografisao Lahlan Bejli u dramatičnom ambijentu Arizone, predstavlja kampanju za H&M Studio kolekciju za proleće/leto 2019. Insipirisan glamuroznim avanturama, set za kampanju jasno stavlja do znanja zašto je H&M odlučio da zameni modnu pistu Nedelje mode u Parizu pustinjom Sedona u Arizoni, gde je Studio SS19 kolekcija predstavljena u jedinstvenom formatu. Studio SS 2019 linija inspirisana putovanjima linija u prodaji od 21. marta, u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici.
– Kolekcija H&M Studio SS19 posvećena je glamuroznom, avanturističkom duhu. Napravljena je za ženu koja ne želi da bude ograničena bilo čim. Možda će jedno veče ići na žurku u suknji sa šljokicama, da bi već sledećeg jutra otišla na jogu u helankama sa metalik prugama. Oduševljeni smo što možemo da predstavimo kolekciju u Sedoni, u Arizoni, kanališući duh glamurozne avanturistkinje koja “upija” odeću – objasnila je Pernila Volfart, glavna dizajnerka u kući H&M.
– Rad na kolekciji proleće/leto 2019 sa H&M Studio timom bio je sjajan projekat za mene. Hteli smo da „uhvatimo“ bogatu mešavinu visokog glamura i prirode u svom najluđem obliku, inspirisani poznatim francuskim filmom iz 1975. godine „Divljak iz Pariza“ sa Katrin Denev kao odbeglom mladom na tropskom ostrvu. Kombinacija visokog glamura i utilitarnih komada su veoma “ja” – volim da se oblačim na ovaj način, a nadam se da će i druge žene želeti isto – istakla je stilistkinja Žeraldin Saljo.
Uzimajući glamuroznu avanturistkinju slobodnog duha za svoju muzu, Studio kolekcija za proleće/leto 2019 nudi svestranu kombinaciju uzbudljivih, ključnih komada. Inspirisana živopisnim bojama mineralnih jezera u Juti, ključni komadi kolekcije su haljina sa printom u duginim bojama, dekadentna suknja sa šljokicama i strukturirana jakna – a sve to zajedno stvara glamurozan izgled bez mnogo napora.

Foto: H&M press