INSPIRIŠITE SE I SAZNAJTE NEŠTO NOVO NA DRUGOM FM42 FASHION FORUMU

Nakon nedavno održanog prvog, drugi FM42 Forum ove godine zakazan je za 17. februar, u beogradskom hotelu Zepter. Ovaj inspirativni događaj bavi se temama od bitnog značaja za razvoj modnih dizajnera, kao i ostalim srodnim zanimanjima koja su usko povezana sa modom i kreativnim izražajem. Osmišljen je sa ciljem da inspiriše kroz obrade bitnih tema o načinu razvoja dizajnera i opšte poimanje uloge mode u savremenom digitalizovanom društvu.
I ovog puta na FM42 Forumu, čiji su osnivači Vladana i Bojana Veljković, govoriće novinarka i pisac Duška Jovanić, kao i modna novinarka Jelena Soldatović koje će skrenuti pažnju na važnost i ulogu mode, pojasniće i načine dolaženja do pravih informacija u moru dostupnog sadržaja, kao i o trikovima za privlačenje i zadržavanje prave, organske publike na Instagramu, najsuperijornijoj poslovnoj platformi današnjice. Društvo će im praviti uspešna PR menadžerka Saša Simović i dr Katarina Melzer koje će govoriti o motivaciji, izazovima i balansu koji je postao neophodan u svim segmentima savremenog života.
CEO Perspectives Software Solutions kompanije Dražen Tomić, pokazaće nam koliko je važna povezanost IT inovacija sa modnom industrijom i dati dobre savete i načine kako da se izdvojite i skrenete pažnju na vaš rad, kroz digitalni pristup. O svom putu do uspeha govoriće Eyck Zimmer, proslavljeni šef kuhinje, dobitnik prestižne Micheline zvezdice i mnogih svetskih priznanja, kao i Dušanka Rodić, kreatorka parfema Ipseity Parfums.
Dobro došli!

Foto: press/Miša Obradović