JEANSOMANIA: U ŠC UŠĆE PREDSTAVLJENI NAJNOVIJI DENIM TRENDOVI

Glumica Tamara Dragičević brzo je vratila svoju vitku liniju nakon porođaja a kako izgleda u džinsu videli smo u subotu u ŠC Ušće na tradicionalnoj akciji Jeansomania tokom koje su predstavljene najnovije džins kolekcije za proleće/leto 2017.

Junaci Nađinog detinjstva: Dragana Dabović i Ivan Mihajlović, glumački par iz serije “Vojna akademija”

I mlada Dragana Dabović, glumica koja je takođe nedavno postala mama, pokazala je posetiocima kako se popularne “leviske” mogu kombinovati za sve prilike, dok su glumac Ivan Mihailović i maneken i voditelj Boško Jakovljević “prošetali” nove modele farmerki i davali savete posetiocima kako pametno da odaberu model. Naravno, nisu izostali ni selfiji sa najmlađim posetiocima kojima su troje popularnih glumaca serijom “Vojna akademiji” na lep način obeležili detinjstvo.

Posebna poslastica Jeansomanie bila je Diesel matrix akcija u okviru koje su posetioci centra i ljubitelji ovog  italijanskog brenda bili deo globalno popularne prolećne kampanje MAKELOVENOTWALLS. U specijalnoj fotokabini, u holivudskom stilu, za samo nekoliko sekundi dobijali su poseban matrix video u okruženju u kojem je snimnjena kampanja koja je ovog proleća uzburkala modne i političke strasti u svetu. Na Centralnom trgu centra ŠC Ušće održana je i “Jeans party” uz muziku DJ Nadežde Dimitrijević i manekena agencije FOX koji su bili odeveni u najupečatljivije komade brendova Diesel, Replay, Scotch&Soda, Hilfiger Denim, Calvin Klein, Levis’s, Guess, Liu Jo i drugih. Za posetioce je bio obezbežen popust od 20 odsto.

Foto: press