JOY by Dior – sreća u bočici

Suštinu i duh kuće Dior odlikuje ženstvenost, luksuz i zadovoljstvo. Tako je bilo nekad, a tako je i danas, 20 godina nakon lansiranja poslednjeg parfema, Dior nam je predstavio svoj novi ženski parfem krtakog i vedrog imena JOY by Dior. Za protekle dve decenije sve vreme osećala se potreba i želja za kreiranjem novog originalnog mirisa, parfema koji bi trebalo da predstavlja vizionarsko oličenje Dior ideala i suštinsku sreću u svim njenim oblicima. JOY by Dior je upravo to – obećavajući spoj sreće, luksuza i glamura. Kao da je sam Christian Dior ponovo stao pred svojim saradnicima i izjavio: “Napravite mi parfem koji miriše na radost!“ I, parfimerista Francois Demachy je to i uradio. Napravio je novu Dior kreaciju, novu radost.

– Stvaranje novog Dior parfema predstavlja poseban događaj, kako za celu kuću Dior, tako i za mene samog. To bi trebalo da bude miris koji će ujediniti oba pola i koji će se podjednako svideti kako muškarcima tako i ženama. Trebalo bi da poseduje izraziti karakter, a da se dopada mnogima. Imao sam sreću da njegovo ime znam od samog početka. I to kakvo ime! Kratko i vedro, otvoreno za sve mogućnosti. Da bih mogao da ispričam njegovu priču, odlučujem se da kreiram očaravajući miris, koji odiše nežnošću i energijom. JOY by Dior je lagani povetarac, staza kojom se putuje i koja vas odvodi daleko – objasnio je kreator parfema kuće Dior Francois Demachy. Nije uopšte lako opisati miris parfema koji treba da predstavlja vizionarsko oličenje ideala jedne kuće luksuza, koji miriše na sreću i glamur. Ali…
Ako uživaš u životu – moraš da probaš JOY.
Ako niko i ništa ne može da pokvari tvoju auru sreće – JOY je parfem za tebe.
Ako ste poznati kao uvek dobro raspoložena osoba – JOY je tvoj novi beauty asesoar.

Ovo zadovoljstvo u jednostavoj kristalnoj bočici doživećete kao miris koji odiše radošću. Možda ćete zato pomisliti da je namenjen više mlađoj publici, ali čak i da je tako, ovo je jedan savršen parfem za poslovno okruženje, sredinu sa dosta ljudi u istom prostoru, bez obzira na to koliko godina imate – zato jer je JOY čist, “pitom”, vazdušast, lagan, dovoljno privlačan za mnoge generacije. Istovremeno nežan i vrlo energičan JOY je kristalno čist – kao svetlost. Jasan i prozračan. Odiše harmoniničnim spojem cvetnih nota i citrusnih akorda, najlepšim “okidačima” dobrog raspoloženja. Razigrane cvetne i voćno-citrusne note bergamota i mandarine ističu toplinu ruže iz Grassa i jasmina i savršeno se dopunjavaju. Prepoznatljiva kremasta nota sandalovine podstaknuta je blagim nagoveštajem kedra i pačulija, dok puni miris mošusa daje nežan senzualni pečat lagane puderaste svežine.Ekstraordinarna glumica i lepotica Jennifer Lawrence zaštitno lice JOY by Dior i svojom pojavom mirisu daje svoj lični pečat.  Ko bi drugi, do ove sjajne zvezde Dior galaksije mogao bolje da dočara tako moćno i iskreno osećanje? JOY by Dior miris u potpunosti oslikava svu njenu prirodnu, senzualnu ženstvenost i lepotu. Cena za 50ml – 12.350din.

Foto: press, IvanaV.