Kerastase Chroma Absolu kolekcija za zdravu farbanu kosu i postojanost boje

Kerastse-Chroma-Absolu-za-farbanu-kosu-cena

Kerastase Chroma Absolu za farbanu kosu je nova linija koja će nam pomoći da bojimo kosu kako god poželimo i koliko god često želimo, a da ona uvek izgleda zdrava i neoštećena. Chroma Absolu kolekcija proizvoda štiti kosu iznutra ka spolja kako bi se očuvala boja i kosa izgledala meko i hidririano, intenzivnog sjaja. Formula proizvoda sastoji se od trilogije nežnih kiselina – amnino, vinske i mlečne kiseline, uz dodatak čuvene tigrove trave (Centella Asiatica), poznate kao lekovite biljke poreklom iz centralne Azije. Krajnji efekat upotrebe Chroma Absolu nege je zdrava kosa koja i nakon 6 nedelja čuva intenzitet boje do čak 92 odsto.

Bojenje oštećuje kosu na 3 nivoa

Procesi bojenja štete kosi na sva tri nivoa, što za posledicu čini vlas još osetljivijom na “agresore” životne sredine – vodu, sunčeve zrake, češljanje…. Kako bi sprečio oštećenje kose Kerastase je kreirao Chroma Absolu negu koja “razume” izazova bojene kose. Proizvodi su formulisani tako da njihovi sastojci prodiru u vlas, obnavljaju i štite bojenu kosu od faktora koji narušavaju njen zdrav izgled.

Nova moćna tehnologija negujućih kiselina obnavlja vlas na sva tri nivoa i sadrži sastojke na biološkoj bazi, dobijene iz obnovljive organske materije.

TIGROVA TRAVA (Centella Asiatica) poznata je kao lekovita biljka poreklom iz centralne Azije, a ekstrakt ove poznate tradicionalne regenerativne biljke ima umirujuća i antioksidativna svojstva.

AMINOKISELINA ima sposobnost prodiranja i ojačavanja slabe kose iznutra, delujući kao gradivni materijal za jaču strukturu vlasi.

VINSKA KISELINA povećava sposobnost prianjanja aktivnih sastojaka za negu na površini vlasi i pomaže kosi da se odupre oksidativnom stresu kako bi zadržala povećanu mekoću i sjaj.

MLEČNA KISELINA poznata je po svom nežnom piling svojstvu i sposobnosti transformacije vlasi može “zarobiti” minerale koji ugrožavaju sjaj kose.

keraste chroma absolu cena

Tri koraka za zdrav izgled farbane kose

1. KUPKA je uvek prvi i važan korak kojim započinje nega farbanae kolekcije, a u novoj Kerastase liniji naćićete dve različite kupke, za zda različita tipa/stanja kose.

CHROMA RESPECT – Hidratantna zaštitna kupka sa laganom formulom za osetljivu i oštećenu bojenu kosu pogodna je za tanku do srednje debelu vlas. Nežno čisti i hidrira kosu, kako bi zaštitila boju od ispiranja ili izbleđivanja. Cena: 3.090 din.

RICHE CHROMA RESPECT- Negujuća zaštitna kupka sa bogatom formulom za osetljivu i oštećenu bojenu kosu namenjena je za srednju i debelu vlas. Čisti i neguje kosu, kako bi zaštitila boju od ispiranja ili izbleđivanja. Cena: 3.090 din.

2. NEGA – MLEKO CICA CHROMA je ojačavajuća nega protiv poroznosti za tanku do srednje debelu vlas. Obogaćena je snažnom, ali laganom formulom, koja prodire u vlas i umanjuje poroznost, hidrira i ojačava vlas iznutra kako bi kosa zdravo izgleda i imala dugotrajnu intenzivnu boju. Cena: 4.230 din.

3. MASKA CHROMA FILLER – Maska za intenzivnu negu protiv poroznosti, za osetljivu i oštećenu bojenu kosu za srednju do debelu vlas. Snažna formula prodire u vlas kako bi umanjila poroznost i ojačala kosu iznutra kako bi kosa postala zdrava, mekša i sjajnije boje. Pomaže u dugotrajnom očuvanju intenziteta boje. Cena: 5.640 din.

SOIN ACIDE CHROMA GLOSS je nega za visoki sjaj i za sve tipove bojene kose. Formula intenzivno neguje, transformiše i zaglađuje površinu vlasi kako bi se smanjila poroznost, a kosa bila meka, vrhunskog sjaja. Njegova providna tečna tekstura se pretvara u bogatu belu kremu u kontaktu sa vodom. Uz sjaj kosa postaje zdravija, a boja duže traje. Cena: 4.230 din.

4. SERUM CHROMA THERMIQUE je antioksidantni serum protiv frizz efekta, za sve tipove bojene kose. Hidratantna formula, koja neguje bojenu kosu, stvarajući intenzivan zaštitni sloj i štiteći je od mnogobrojnih spoljnih uticaja: oštećenja izazvana UV zračenjem, vlažnosti, toplote i oksidativnog stresa. Cena: 4.230 din.

Predstavljanje Kerastase Chroma Absolu kolekcije za farbanu kosu za medije organizovano je u beogradskom Indigo hotelu.

 

Foto: press