Kerastase Curl Manifesto: Za negu kovrdžave kose i pokretljivost svake lokne

Curl-Manifesto kolekcija za kosu kerastse cena dinara

Kerastase brend veruje da svaka kosa zaslužuje podjednaku pažnju, bez obzira na teksturu i tip vlasi, a uz pomoć najboljih frizera i naučnika uspeo je da razume potrebe talasaste i kovrdžave kose i razvije Curl Manifesto profesionalnu luksuznu negu. Uz pomoć Curl Manifesto linije žene će moći da istaknu svoju prirodnu lepotu i jedinstvenost.

Kodvržava kosa je prirodno suva

Biološki posmatrano, kovrdžava kosa ima identičnu strukturu kao i ravna kosa, međutim ključna razlika je da je kordžava kosa prirodno više suva i sklona lomljenju. Zbog toga je kovrdžavoj kosi neophodno pružiti intenzivnu hidrataciju i adekvatne proizvode koji će definisati i osigurati pokretljivost svake kovrdže. Sa jedinstvenom kombinacijom sastojaka – negujućeg manuka meda, ojačavajućeg ceramida i hidrirajućeg glicerina, ova luksuzna nega čini kosu 83 odsto više hidriranom i 87 procenata jačom.

Sprej za sveže kovrdže

Zvezda proizvod ove linije je Curl Manifesto Refresh Absolu – sprej koji osvežava kovrdže drugi dan nakon pranja kose, sa laganom teksturom koja momentalno hidrira i vraća definiciju kovrdži. Ovaj sprej štiti kosu od vlage u vazduhu tokom 24 sata i reaktivira hidrataciju i oblik kovrdži i pruža 3 puta više sjaja između pranja kose.

kerastse curl manifesto cena dinara kosa

CURL MANIFESTO Kupka, 250 ml, 3.068 din.
CURL MANIFESTO Mleko, 250 ml, 4.288 din.
CURL MANIFESTO Maska, 200 ml, 5.735 din.
CURL MANIFESTO Sprej, 190 ml, 3.924 din.
CURL MANIFESTO Dnevna krema, 150 ml, 3.924 din.
CURL MANIFESTO Gel-krema za definiciju, 150 ml, 3.924 din.
CURL MANIFESTO Ulje, 50 ml, 3.924 din.

 

Foto: press