KONTRA: NOVA MODNA LINIJA IRENE GRAHOVAC

IMG_2381Predstavljanjem modne linije KONTRA u okviru Fashion Selectiona dizajnerka Irena Grahovac ponovo nas je podsetila zašto već godinama nosi epitet dive među našim dizajnerima. Nova, tek pokrenuta modna linija Kontra neće se prodavati u u “Irena Grahovac” radnjama, nego će za nju biti otvoriti nove. 

– Moda sedamdesetih i osamdesetih  je meinstrim za sledeću sezonu. U ovoj kolekciji zastupljene su zvoncare, A krojevi, krzneni okovratnici, kaputi od krzna, prsluci A kroja, krznene torbe… Pretežno sam koristila plemenito krzno, a od boja su korišćeni tonovi zemlje i neizbežna crna – objašnjava modna dizajnerka i dodaje da pored toga što joj je važno da u svojim modelima ostavi lični autorski pečat, kao neko ko već dve decenije vodi ozbiljan biznis, trudi se da isprati i svetske trendove.

IMG_2844

– Milanski sajam kože i krzna odlično je pokazao šta je to trend za narednu sezonu. Tendencija je da plemenito krzno potiskuje montone. Uostalom, ako pogledate revije ozbiljnih svetskih dizajnera za sledeću sezonu, svi su koristili plemenito krzno, pa makar u detaljima. Toga sam se i ja držala – kaže Irena.

Foto: press