LABUDOVO JEZERO U BIOSKOPU CINEPLEXX ŠC UŠĆE: ČUDESNI SVET BOLJŠOJ TEATRA NA BIOSKOPSKOM PLATNU

Labudovo_jezero_Svetlana Zaharova_i_Denis_Rodkin

Ne propustite delo koje je po prvi put izvedeno na sceni Boljšoj teatra pre 140 godina! Svetlana Zaharova svojom igrom ostavlja bez daha u baletu Labudovo jezero, koji će biti prikazan u nedelju, 5. februara 2017. od 16 časova, samo u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u okviru sezone 2016/2017 Boljšoj teatra.Labudovo_jezero_Svetlana Zaharova_Denis_Rodkin
Kraljevska porodica i njihovi gosti okupili su se u palati na rođendanskoj proslavi princa Zigfrida. Na veličanstvenoj ceremoniji mlade devojke pokušavaju da pridobiju njegovu pažnju s obzirom na to da Zigfrid mora da izabere ženu za sebe tokom bala. Iznenada postaje svestan svojih budućih odgovornosti, on beži u noć i upoznaje čudno jato labudova na magičnom jezeru. Beli labud tokom dana, ljudsko biće noću, prelepa Odet čeka zakletvu prave ljubavi da prekine kletvu. Velika legenda o zagonetnoj labud-ženi je jedna od najromantičnijih baletskih klasika, koja je na odgovarajući način smešten u eru otmenih romansa i karakterističnim po eleganciji, stilu i harmoniji. Sa čuvenim lirskim uspehom Petra Iljiča Čajkovskog, „Labudovo jezero“ prikazuje tragičnu ljubav između princeze Odete i princa Zigfrida, i bez sumnje će biti izvedena do savršenstva uz pomoć neuporedive virtuoznosti velikog ruskog Boljšoj baleta. Ovo univerzalno i očaravajuće remek delo ljubavi, prevare i drame se mora pogledati. U ulozi princeze Odete naći će se prima balerina Svetlana Zaharova, dok će joj društvo praviti najmlađi glavni plesač Boljšoj teatra Denis Rodkin.

Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.300 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više baleta u sezoni 2016/2017 ostvarujete pravo na sniženu cenu ulaznice u iznosu od 1.000 dinara. Više informacija možete naći na sajtu http://www.cineplexx.rs .

Foto: press