Vitaminski koncentrat za umornu kožu

LIERAC-C15-_mesolift_concentrat-ampoule.Da bi pomogao umornoj koži Lierac je posegao za saznanjima iz medicinskog tretmana lepote, tačnije iz oblasti mezoterapije, gde se posredstvom iglica kokteli vitamina i minerala ubacuju u kožu. I, kreirana je linija Mesolift čiji je glavni sastojak vitamin C. A najnoviji proizvod ove kolekcije je Mesolift C15 koncentrat.

Glavni sastojak – svemoćni vitamin C

Kada je organizam iscrpljen – iscrpljena je i koža. Tada su joj potrebni dodatni vitamini i minerali jer znaci umora su jasni – bledilo, bezbojan ten bez blistavosti, opuštena koža, bez tonusa. Glavni sastojak Lierac Mesolift linije je vitamin C koji učestvuje u čitavom nizu funkcija u koži, od jačanja prirodne zaštitne barijere, preko antoksidativnog delovanja, do učešća u sprečavanju melanogeneze i proizvodnji kolagena. Vitamin C, zato, deluje na prosvetljavanje, smanjenje bora i vitalniji izgled kože. Mesolift je jedna od najpopularnijih linija Lierac nege, a sada je doživela transformaciju u skladu sa novim tehnološkim saznanjima.

C15 koncentrat protiv zamora kože

Koncentrovani preprat koji se bori protiv zamora kože, sadrži 15 odsto čistog vitamina C u prahu koji se aktivira prilikom prve upotrebe ampule a zatim se meša sa fluidom. Na ovaj način čuva se  stabilnost vitamina C i njegova optimalna koncentracija tokom upotrebe. U fluidu se nalaze druge važne supstance za vitalnost kože:

–  mineralni kompleks sačinjen od cinka i bakra podstiče obnovu ćelija i povećava njihovu proizvodnju energije

– aminokiseline koje su deo prirodnog vlažećeg faktora kože – 7 aminokiselina prirodnog porekla sastavni su deo ovog koktela vitalnosti, a zadužene su da čuvaju elastičnost i hidriranost kože

– hijaluronska kiselina je još jedna nezaobilanzna supstanca u održavanju jedrosti i vlage u koži.  Lierac je ovu vrednu supstancu inkapsulirao da bi prodrla ka dubljim slojevima kože i čuvala njihovu hidriranost.

Fluid je bez ulja, super-brzo-upijajući, sačinjen po pravilima Lierac “aktivnih” tekstura koje se stapaju sa kožom i aktiviraju nanošenjem osećaj potpune svežine uz baršunast izgled kože.

Višestruko dejstvo

Mesolift C15 koncentrat deluje višestruko:

– sprečava pojavu bora, stimuliše produkciju kolagena
– štiti kožu od oksidativnog stresa
– tenu daje svežinu, obnavlja jedrinu i blistavost.

Klinička ispitivanja na dobrovoljcima pokazala su da 9 od 10 žena koje su koristile serum, smatraju da je već nakon 15 dana upotrebe – odnosno nakon potrošene jedne ampule – njihova koža svetlija, jedrija, ujednačenijeg tena. Nakon mesec dana, rezultati su bili sjajni – koža je delovala vitalnije, imala bolji tonus i blistavost.

U pakovanju su 2 ampule (2×15 ml), koje obezbeđuju serum za jednomesečnu negu. Tretman se može koristiti više puta godišnje, po potrebi. Ampule su kreirane od 100 odsto reciklirajuće plastike, praktične, jednostavne i – pravi su ukras u kupatilu.

Miris koji ćete voleti

Koliko volimo Lierac transformativne, aktivne teksture koje daju osećaj ugodnosti i blsitavost, toliko volimo i Lierac mirise, a za redefinisanu Mesolift liniju kreiran je poseban miris pun aromatičnih, iskričavih i zelenih nota, za osećaj potpune svežine.

Gornje note: ružičasti grejp i bršljan

Srednje note:  šafran i menta

Donje note: pačuli, mošus i gurmanski akord

Cena: 9.140 din.

 

Foto: press