Za najlepši dan “u belom” Lisca je pripremila kolekicju veša za ispod venčanice

Svakog proleća modna kuća Lisca pripremi po nekoliko stajlinga za najlepši i najsvečaniji dan jedne žene, za onaj dan “u belom”. Kada kao buduća mlada odaberete haljinu, bilo da je model sveden ili glamurozan, ili možda elegantno belo odelo, na red dolazi donji veš. Iako se direktno ne vidi, veš se i te kako vidi, posebno ispod tako finih i nežnih materijala od kojih se prave venčanive, a pogotovo ako je pogrešno odabran.

U redovnoj ponudi Lisca uvek ima osnovnih, minimalističkih modela u kojima ćete se osećati dobro i “podržano” u najbitnijim trenucima. A ako tragate za nečim drugačijim, raskošnim, sofisticiranim, proverite šta se skriva među zavodljivim sezonskim modnim poslasticama. I poslušajte savet stručnjaka koji kažu – venčanja mogu da bud duga, traju po čitav dan i uključuju puno kretanja, jela i pića, pa, kada isprobavate donje rublje, obavezno se krećite u njemu – šetajte, sedite, ustajte… Na taj način ćete steći osećaj koliko će odabrani komda biti udoban i prijatan za nošenje jednoj ženi u ulozi mlade.

I, ne propustite da do 25. aprila priuštite sebi moderne komade iz nove kolekcije po ceni sniženoj za 20 odsto. Popust važi za donji veš, spavaći program i kupaće kostime iz kolekcije proleće/leto 2021.

Foto: press