MANILA GRACE KOLEKCIJA ZA JESEN-ZIMU 2018/19 INSPIRISANA JE MAGIČNIM NOĆIMA U VENECIJI

Magična noć u Veneciji, prožeta razigranom atmosferom Međunarodnog filmskog festivala i očaravajuća privlačnost kojom ovaj grad odiše, inspiracija su za Manila Grace kolekciju jesen-zima 2018/2019. Alessia Santi, kreativni direktor Manila Grace brenda, poklekla je pred magičnim prizorima koji zapljuskuju Lido tokom ovog događaja, izražavajući svoju oduševljenost na novim kreacijama.
Žive jesenje boje inspirisane Venecijom poput petrolej, ljubičaste, sive sa daškom crvene, pink i šampanj, prožimaju čitavu Manila Grace kolekcijukoja odiše kontrastima, a u kombinaciji sa laganim, kvalitetnim materijalima poput svile, vune, pliša i satena, daje savršen look koji pristaje svakome. Odeća za hladne jesenje i zimske dane, kaputi, parke i maxi jakne ukrašene su krznom i zlatnim dugmadima.
U duhu festivala, tema kolekcije nazvana je Première. Haljine za posebne prilike dizajnirane su za najlepše zimske praznike i fokus je na njima kao i na suknjama, jaknama, bluzama, košuljama i pantalonama od veštačke kože i rastegljive viskoze, sa prefinjenim detaljima. Ovi odevni komadi mogu se nositi i u neformalnim prilikama u skladu sa casual-chic Manila Grace stilom.
Red carpet kolekcija odiše nežnošću i glamurom koji se beskompromisno ističe. Paleta boja, u kojoj je plava neprikosnovena zvezda, daje sofisticirani izgled plišu i satenu, a pločasti detalji čine svaki komad odeće specifičnim. Jakne, pantalone, haljine, suknje, majice, kombinezoni i obuća prekriveni su čipkom i kožom sa šljokicama, za jednostavan, sofisticiran look pun kontrasta.
Kimono kolekcija za jesen-zimu 2018/2019. uvela je dva potpuno nova modela: kratki otvoreni kimono i dugačku haljinu sa šlicom na obe strane, koja se može nositi i preko pantalona.
Savremenost je esencija Fuori Concorso linije, koja izražava konstantnu težnju ka inovacijama i eksperimentima, što predstavlja suštinu Manila Grace brenda. Casual stil prikazan je duksevima i majicama sa vezom, raznim ukrasima i prorezima. Najznačajniju ulogu ima cvetni logo, kao jedna od glavnih inovacija ove sezone, a naćićete je na haljinama, pantalonama, košuljama i šalovima.
Odabrani modeli kolekcije jesen/zima 2018 italijanskog brenda Manila Grace dostupni su u multibrand radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.