Mixed Emotions – Mirisna skica trenutnog stanja uma

byredo mixed emotions parfem cena dinaraParfemski brend Byredo ima svoju filozofiju i uvek je se drži. Sitne uspomene i apstraktne ideje prevodi u mirise. Pri svakoj novoj kreaciji. I ovoj najnovijoj, nazvanoj Mixed Emotions. A šta je tačno Ben Gorham, osnivač brenda, hteo novim “pomešanim emocijama” da nam poruči. Pa, kao prvo cilj mu je bio da ljudi pročitaju etiketu, ime parfema. A zatim – očekuje da se identifikuju sa imenom, sa pomešanim emocijama, sa stanjem u kakvom se trenutno svi nalazimo. Dalje bi trebalo da pronađu nešto dublje za povezivanje – suprotstavljanje poznatog i nepoznatog. Ustvari, novi Byredo Mixed Emotions osmišljen je da odrazi burnu prirodu ovog doba, aktuelnog stanja, destilaciju najviših i najnižih nivoa, odražavajući trenutnu nestabilnu stvarnost.

Iz uznemirujućih iskustava mogla bi da nastane nova stvarnost

Mixed Emotions je inrigantan parfem. Miks svežine, dima i drvenastih tonova. Aromatičan. I za žene i za muškarce. Predstavlja olfaktornu skicu našeg trenutnog, kolektivnog stanja uma. Gornje note ovog parfema su crna ribizla i mate (gorčast čaj iz Latinske Amerike, koji se ponekad koristi za pojačavanje biljnih nota ili za ublažavanje cvetnih), srednje su su crni čaj i list
ljubičice, a donje note su breza i papirus. Dakle, prijatne mate note i oštra slatkoća listova smešteni su “drveni ram” umirujućeg mirisa crnog čaja, presečenog listova ljubičice. Osvežavajući podsetnik da je u redu ne biti u redu – i da bi iz uznemirujućih iskustava mogla da nastane nova stvarnost.

Cena: 17.10 din/50 ml i 23.940 din/100 ml

byredo mixed emotions parfema cena dinara
Foto: nrmagazine.com

Foto: press