MODNO ODMARALIŠTE: PARFOIS KOLEKCIJA DETALJA KOJE ĆEMO NOSITI PROLEĆA 2017.

parfois-2017-7-xl

Portugalski modni brend Parfois najavljuje novu sezonu, ali i novi dizajnerski koncept modnih dodataka koji će se nositi u sezoni proleće/leto 2017. Ideja za novu kolekciju bila je ona u modernom odmaralištu sa trendi minimalističkim asesoarom na kome se uočavaju detalji iz sveta flore i faune.

Fauna & Flora je vizuelno efektan trend, uvek atraktivna dekoracija koja se pretvara u zabavan svet novih tekstura. Vez i cvetni print nove Parfois linije plod su inspiracije proleća, mladalačke svežine, a paleta boja sastoji se od veselih nijansi kojima preovladavaju pastelni tonovi, zelena, crvena i tamniji tonovi, a svi zajedno izražavaju zadovoljstvo i sreću.


Minimalistički detalji obojeni su prirodnim tonovima, dok asesoar od metala predstavlja “začin” svakog stajlinga. Bakar i srebro daju dašak savremenog torbicama u električnoplavoj, crvenoj i ružičastoj boji lososa.

Torbice su izrađene od materijala sa efektom krokodilske kože, od glatkih tekstura, a metalni detalji uveka daju ženstvenu notu svakom trendu.

Foto: press