BRUMES DU MAROC je prvi parfemski preparat Moroccanoil brenda

moroccan-oil-sprej-za-telo-i-kosu

Moroccanoil, globalni lider u kozmetici formulisanoj na bazi arganovog ulja, sa ponosom predstavlja Moroccanoil Brumes du Maroc, prvi parfemski preparat ovog brenda. Ovaj sprej za kosu i telo sadrži prepoznatljivu Moroccanoil mirisnu notu – egzotičnu mešavinu ćilibara i slatkih floralnih nota, jer ovaj željno očekivani all-over sprej povešće nas na čulno putovanje Mediteranom.

Formulisano sa arganovim uljem i vitaminom E za hidrataciju i negu, lagani ultrafini sprej neće poremetiti našu frizuru. Brumes du Maroc se može koristiti na kosi i telu tokom celog dana, koliko god često poželite. Koristi se vrlo jednosavno – držite bočicu udaljenu 20 do 25 cm od kose i tela i naprskajte na željeno mesto, koliko god puta želite. Može se nanositi direknto na kosu, kožu ili odeću.
Ključni sastoci su

  • Arganovo ulje – ekstremno bogato masnim kiselinama i antioksidansima, ovo prirodno ulje neguje i hidrira
  • Tocopheryl Acetate – oblik Vitamina E koji pomaže u održavanju prirodnog balansa vlage
    kože i kose
  • UV Upijač – pomaže u odbrani kose od uticaja sunca.

Lansiranjem ovog proizvoda, Brumes du Maroc se, pored čuvene linije proizvoda za negu kose, pridružuje i preparatima za negu kože, kao što su Moroccanoil Body i Moroccanoil Sun, luksuzne kolekcije za negu od glave do pete, inspirisane morem, peskom, povetarcem i mirisima Mediterana. Obogaćene arganovim uljem, kao glavnim obeležjem brenda, ove zaštćene formule ostavljaju kožu negovanom, prirodno sjajnom i sa predivnim mirisom na njoj.  MoroccanOil-sprej-za-telo-i-kosu

A kako da zaista, bilo kada i od bilo kuda otputujete na Mediteran, iz Maroccanoil tima imaju savet u 3 koraka:

  1. Nanesite Brumes du Maroc  na telo i kosu
  2. Zatvorite oči i zamislite sebe u najlepšem suncem okupanom ambijentu
  3. Udahnite duboko 5 puta.

Cena: 2.100 dinara

Foto: @moroccanoil, press