MR BIG U BEOGRADU: LJUBAVNI TROUGAO U ŠOPING CENTRU

Atrijum BIG šoping centra, u subotu, 2. decembra, u 18 sati, pretvoriće se u pozorišnu scenu na kojoj će glumci Marijana Mićić, Mirka Vasiljević i Saša Joksimović premijerno izvesti komediju Mr Big u Beogradu. Režiju potpisuje Isidora Goncić, a predstava će biti besplatna za sve posetioce. Ovaj originalni pozorišni komad upoznaje publiku sa ljubavnim trouglom između dve mlade žene i njihovog muškarca i na duhovit, i pomalo satiričan način prikazuju brojne svakodnevne situacije i probleme sa kojima se suočavaju pripadnici modernog društva.
Prema rečima rediteljke Isidore Goncić, prostor šoping centra se idealno uklopio u radnju komada, i za nju je igranje predstave upravo u ovom ambijentu predstavljao veliki profesionalni izazov, kao i za celu glumačku postavku:
– Mari i Gagi su moderan, mladi par koji odlučuje da jedno naizgled obično nedeljno popodne provede u šopingu. Međutim, njihovu idilu narušava pojavljivanje treće osobe, Saki. Sa kakvim će se oni peripetijama susresti i sa kojim lažima poslužiti da bi sačuvali “mir u kući” i šta će se zapravo desiti na kraju ove ljubavne sage, publika će morati da se strpi da sazna do premijernog izvođenja.
Predstava je projekat agencije New Media Team i Big Fashion centra koji su realizacijom ove ideje želeli da poklone posetiocima jedan novi, drugačiji vid zabave, pored odličnog šopinga na koji su već navikli.
Novosadska publika moći će da uživa u ovom komadu samo dan kasnije, u nedelju, 3. decembra, u 18 sati, u atrijumu BIG šoping centra.

Foto: press