SVE ŠTO STE VOLELI IZ HILFIGER DENIM LINIJE UBUDUĆE TRAŽITE U NOVOJ TOMMY JEANS KOLEKCIJI

Hilfiger Denim, među pripadnicima generacije milenijalaca jedan od najpopularnijih brendova iz porodice američkog giganta Tommy Hilfiger promenio je naziv u Tommy Jeans i tu transformaciju proslavio novom kolekcijom 4.0 koju možete naći u prodaji i u Srbiji.
– Teksas je oduvek bio jedan od glavnih materijala američkog “cool” stila. Tommy Jeans slavi komade koji su brend postavili na modnu mapu i učinili ga popularnim. Stavljajući originalni brend teksasa u prvi plan podudara se sa našom prepoznatljivom zaostavštinom u pop-kulturi – izjavio je Tommy Hilfiger.Tommy Jeans kolekcija jesen/zima 2017. nazvana je „The American Alternative“ („Američka alternativa“) i u modnom smislu odaje počast 9o. godinama prošlog veka uz svež i zabavan osvrt na tradiciju. Atraktivni modeli oslikavaju buntovnički duh kojim odiše popularna dekada i poigrava se sa siluetama, kontrastima, oversized proporcijama i atletskom estetikom. Rock’n’roll stil zauzima centralnu poziciju uz dosta zvezdica, nitni i tkanina po kojima ćete biti primećeni.
It’s edgy, relaxed and effortlessly cool.

Tommy Jeans kolekcija stigla je u prodavnicu Tommy Hilfiger u Beogradu (Rajićeva shopping centar), kao i u multibrand radnje FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Foto: press