POKLON ZA VERNOST: VIDIMO SE U EUCERIN KLUBU LOJALNOSTI

Eucerin se baš potrudio da nam kupovinu kozmetičkih preparata ovog brenda pretvoriti u pravo zadovoljstvo. Naime, pokrenut je Eucerin klub lojalnosti – program kojim Eucerin nagrađuje verne potrošače, a članstvo u ovom klubu omogućava vam posebne pogodnosti prilikom kupovine preparata, kao i besplatne, atraktivne poklone.
A kako postati član Eucerin Kluba Lojalnosti? Evo ovako: Eucerin karticu lojalnosti možete dobiti u svakoj apoteci koja učestvuje u ovom programu lojalnosti. Nakon kupovine Eucerin preparata apotekar će na vašu karticu staviti pečat apoteke. Da biste ostvarili sve prednosti koje dolaze sa Eucerin karticom lojalnosti, potrebno je da preparate kupujete isključivo u istoj apoteci u periodu od 15.11.2017. do 28.2.2018 i da u džepu kartice čuvate fiskalne račune.

A koje pogodnosti vas očekuju?
Kada vrednost kupljenih preparata dostigne ukupan iznos od 5.000 dinara, vaš izbor i vernost brendu Eucerin biće nagrađeni – na poklon ćete dobiti Eucerin DermatoClean 3 u 1 Micelarni fluid od 400ml i Eucerin pH5 Ulje za svakodnevno tuširanje od 200 ml.
Znači, kada kupite bilo koji Eucerin proizvod, sačuvajte račun i stavite ga u džepić kartice koju ćete dobiti u vašoj apoteci. Vodite računa da stalno kupujete u istom objektu, jer to nalažu pravila programa lojalnosti Naravno, možete kupiti i nekoliko istih proizvoda, tu nema ograničenja. Važno je samo da ste sabiranjem svih računa dostigli ili premašili cifru od 5.00o dinara.
Foto: press