NEOBAVEZNA PUNĐA I MINIMAL MAKE-UP: JENNIFER LAWRENCE U DIOR HANDBAGS KAMPANJI

Zvezda Dior kampanje za kolekciju Dior Handbags proleće-leto 2016. ponovo je američka glumica Jennifer Lawrence, jedna od najpopularnijih filmskih diva mlađe generacije. Mlada glumica je prošle godine potpisala trogodišnji ugovor sa kućom Dior vredan 15 miliona dolara za promociju tri linije Dior Ready to wear, Be Dior i Miss Dior torbe, kao i Dior Addict make-up noviteta. Osim snimanja reklamnih editorijala za štampane medije, kao i TV reklame, ugovor je obavezuje i na brojne druge promotivne aktivnosti među kojima se izdvaja i obaveza da se na svakom crvenom tepihu pojavi u Dior kreaciji. Ultraženstvene Dior haljine koje Jennifer Lawrence promoviše na svim javnim skupovima sasvim su suprotne njenoj buntovničkoj prirodi, ali, očigledno je da joj za 15 miliona ta doza prefinjenosti i elegancije nije teško pala.Jennifer-Lawrence-Dior-Handbags-SS16-04-620x401

Za nastupajuću sezonu Jennifer je snimila reklamnu kampanju u kojoj promoviše nekoliko novih modela Dior tašni, a odlični komentari ovog puta stigli su ne samo na račun novih modela torbi, već i njenog svežeg izgleda sa minimalnom šminkom i neobaveznom punđom. Diorela model, savremenog arhitektonskog dizajna odličan je modni dodatak za bilo koje doba dana i večeri i potrebe savremene žene.

Diorever je ozbiljniji model, veća, poslovna torba sa ručkama i kopčom u obliku grba kao upečatljivim detaljem. Bez sumnje, ovaj model odražava vaš jedinstveni stil i ličnost.

Fotografije za ovu kampanju radio je italijanski fotograf Mario Sorrenti.

Foto: designscene.net a za više informacija o modelima posetite www.dior.com