NOVA KOLEKCIJA INTIMISSIMI DONJEG VEŠA

Za kolekciju proleće/leto 2015 Intimissimi je akcent stavio na pero-lake materijale i predivnu, majstorski urađenu crnu čipku. Nova linija donjeg veša namenjena je sofisticiranoj ženi, koja ima oko za istančane detalje. Duh klasike ogleda se u modelima sa nisko sečenim balkončić grudnjacima i bretelama.
Slobodno se može reći da je Volim čipku! moto romantične žene koja voli kombinaciju čipke sa delikatnim pastelnim nijansama, poput roze, boje bisera, prirodnh tonova i boje kože, pa sve do nijansi koralnocrvene, teksasplave ili cvetnih motiva. Modeli u rasponu boja  od sive do tamnoplave, prožeti  su i ukrašeni  roze i sjajnim detaljima, a namenjenu su za specijalne prilke, dok je većina brushaltera bez žice, kao i sa korpama oblika čaše, rađena od finog pamuka i mogu se nositi svaki dan.  Prolećna kolekcija je i na oko i na dodir veoma luksuzna i ujedno vazdušasto lagana pa tako odražava ravnotežu između klasične elegancije i upečatljive čulnosti. Osim fine ukrasne čipke, donji veš obojen je nijansama u skladu sa godišnjim dobom u koje smo zakoračili.

Miks čipke i cvetnih motiva kolekciji daje romantičnu crtu. Veš u mirnim tonovima namenjen je za dan, a delikatna crna čipka rezervisana je za noć.

Modeli su raznovrsni – od push-up grudnjaka do brazilskih gaćica, od sofisticiranih tkanina, ukrašeni su vezom i aplikacijama dragulja što ovaj brend donjeg veša zaista luksuznim.