Nove Starck kreacije

Iz kolekcije parfema Starck Paris stigle su dve nove mirisne kreacije – Peau de Nuit Infinie i Peau de Lumière Magique koje potpisuje čuveni industrijski dizajner Philippe Starck. Peau de Nuit Infinie je parfem za njega, drvenastih nota, a kompoziciju parfema čine drvenaste note, citrusne, miris kože, bergamot i amber. Parfem je kreirala Delphine Lebeau, opisijući ga kao “miris magične svetlosti, kao priču koja će vas odvesti negde drugde, između plavih snova i belih bljeskova, između beskonačnosti i magije”.
Parfimer Daphne Bugeymai je “nos”za žensku veriju novog Philippe Starck Peau de Lumière Magique parfema.
– Bila sam inspirisana svetlošću. Blistavom, intenzivnom, belom. Svetlošću koja se infiltrira svuda. Baš kao parfem – kaže Daphne Bugeymai.
Peau de Lumière Magique parfem je iskričavo-cvetni miris, svežih akorda, sa citrusima i ljutkastim notama, sa mirisom belog cveća, indijskog jasmina i zlatnog oreola sačinjenog od cvetova đumbira, ispod kojih se provlači miris pačulija dajući kompoziciji drvenaste note. Bočica od 40 ml staje 10.200 dinara, dok za onu od 100 ml treba izdvojiti 15.000 din.

Foto: press