NOVI EUCERIN BEAUTY SLEEP PREPARAT: JEDAN KLIK ZA DVOSTRUKI ANTIAGE EFEKAT

Tim Eucerin Srbija, na čelu sa gospođom Nadom Miletić Nevajdom, i dr Kristina Davidović, predsednik Udruženja interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine, predstavio je novi Eucerin Hyaluron-Filler noćni intezivni serum, beuty sleep preparat koji pruža dvostruko efikasno rešenje za svež i podmlađen izgled kože.
– Starenje kože jeste neminovan proces, ali u kojoj meri i kada će se na našoj koži pojaviti znaci starenja, zavisi od nas. Nasledne karakteristike utiču na starenje kože samo 10 odsto, a 90 odsto naš način života, pre svega izlaganje suncu, stres i nega. Eucerin zato u potpunosti podržava novi trend u antiage medicini prema kome borbu protiv starenja kože treba početi pre pojave prvih bora – konstatovala je na početku prezentacije za medije u hotelu Metropol Nada Miletić Nevajda i još jednom nas sve podsetila da o sopstvenom izgledu ipak moramo same za sebe da se pobrinemo tako što ćemo se čuvati od sunca, prestati da pušimo,  obezbediti sebi dovoljno zdravog sna, pravilno se hraniti, izbegavati pogrešne dijete, pokušati nekako da “pobegnemo” od stresa… Ako se pridražavmo bar polovine ovih saveta, već smo dovoljno učinile za sopstvenu lepotu.

– Prava medicina je ona koja se bavi prevencijom. To važi i za estetsku medicinu. Rezultati estetskih tretmana, između ostalog, zavise od stručnosti lekara, vrste supstance koja se upotrebljava, ali i od genetske predispozicije i načina života. Ranije se smatralo da sa antiage tretmanima treba početi što kasnije da bi ste što duže zadržao mladalački izgled kože. Ali, istina je upravo suprotna – važno je što ranije početi i sa antiage estetskim procedurama i sa antiage negom, jer se tako sprečava nastanak dubokih bora i izraženih znakova starenja. Pored toga, važno je kako se osoba koja se podvrgla tretmanu do tada negovala i kako se neguje između tretmana, jer adekvatna antiage nega koja održava kožu hidriranom, elastičnom i jedrom, čini da rezultati duže traju – izjavila je dr Davidović i dodala da se u Americi, na primer, 17 miliona osoba godišnje podvrgava antiage estetskim procedurama, a među najpopularnijim tretmanima su hemijski pilinzi i injekcioni tretmani za podmlađivanje.

 – Ovaj preparat obezbeđuje udruženi efekat hemijskih pilinga, kojim se uklanjanja gornji orožali sloj ćelija i stimuliše regeneracija kože, i injekcionih filera koji obezbeđuju efekat popunjavanja bora i vraćanja volumena. Rezultat je glatka, sveža i podmlađena koža – rekla je Nada Miletić Nevajda i objasnila da je Eucerin Hyaluron-Filler noćni intezivni serum namenjen damama koje žele da odlože pojavu prvih bora, ali i onima koje imaju izražene bore.
– Takođe, ovaj preparat namenjen je kako onim damama koje nisu pristalice estetskih medicinskih tretmana i potrebna im je efikasna antiage nega, tako i onima koje žele da produže trajanje efekata tretmana – rekla je Nada Miletić Nevajda.
Posebna pažnja pri predstavljanju novog Eucerin seruma poklonjena je inovativnosti pakovanja koje se sastoji iz dve komore.
– U jednom kliku imamo dva preparata. Jedna komora sadrži voćne kiseline i kremaste je strukture. U pitanju su alfa hidroksi kiseline u koncentracijama koje obezbeđuju vidljiv, ali nežan efekat pilinga. Druga komora sadrži osvežavajući gel koji čini kombinacija hijaluronske kiseline dugog lanca, koja je veliki molekul, ostaje na površini kože i trenutno je hidrira, i hijaluronske kiseline kratkog lanca, koja efikasno popunjava izražene bore jer prodire u dublje slojeve kože. Ova osvežavajuća formulacija sadrži i biosaponine, koji prodiru još dublje u kožu i stimulišu sintezu prirodne hijaluronske kiseline – objasnila je Nada Miletić Nevajda. Ona je naglasila da su istraživanja dokazala da, osim što obezbeđuje dvostruko intezivniju sintezu hijaluronske kiseline, koja daje prirodan efekat podmlađivanja, ovaj preparat podstiče i sintezu kolagena, koji je veoma važan za jedar izgled kože.Nova antiage nega iz Eucerina za dame iz medija pripremila je divno iznenađenje – eksluzivnu priliku da svoju beauty sleep rutinu upotpune kućnim ogrtačem i maskom za spavanje Love by Valentina, koji je specijalno za ovu priliku dizajnirala naša poznata kreatorka Valentina Obradović. Cena: od 2.977 din.