METALIK PLISIRANA SUKNJA: ŽENSTVENI MUST-HAVE DETALJ OVE JESENI

NEW YORK, NY - JUNE 04: A model walks the runway at Gucci Cruise 2016 at Dia Art Foundation on June 4, 2015 in New York City. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)
NEW YORK, NY – JUNE 04: A model walks the runway at Gucci Cruise 2016 at Dia Art Foundation on June 4, 2015 in New York City. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

Pre nekoliko sezona metalik plisirana suknja bila bi samo još jedna od stvari na štenderima modnih radnji, ali ove jeseni jedan je od važnijih must-have i to romantičnih i ženstvenih komada. Sve verzije ove sjajne suknje videli smo na revijama kuće Gucci za sezonu jesen-zima 2016/17. Svoje modele predstavili su i Proenza Schouler, Loeve, Christopher Kane… pa je već tada bilo jasno da će se isti takav komad odmah naći u ponudi highstreet brendova kao što su Zara ili Topshop.

image-fernanda-calfat-getty-images-gucci
GUCCI – Image:Fernanda Calfat/ Getty Images

Srebrna metalik plisirina suknja, Zara, 4.990 din.

Plisirana metalik suknja u zlatnoj nijansi, Zara, 4.990 din.

Metalik sivosrebrna plisirana suknja, Zara, 2.290 din.

www-si-wsj-net
Foto: www-si-wsj-net

 

Maksimalistički pristup modi ove jeseni imaće baš metalik plisirana suknja. Mnogo je kombinacija u kojima će ona imati glavnu ulogu. Možete je nositi uz bluzu koja ima mašnu umesto kragne, uz cvetni džemper ili bomber jaknu, a najbolje će izgeldati uz usku crnu bluzu ili rolku i uz crne cipele bilo da volite baletanke ili čizme. Istina da lame nije baš odeća za posao, ali uz crne detalje, kao što smo naveli, sasvim je u redu da prošetate kancelarijom.

Foto: Zara