Poison Girl:Lako prepoznatljiv

Christian-Dior-Poison-Girl

Ovogodišnji parfemski novitet kuće Dior je Poison Girl – miris za mlade žene modernog doba, one koje nazivaju buntovnicama ili pop-feministkinjama a koje ipak slede svoje snove! Najjednostavnije i najtačnije ga je opisao Fransoa Demaši, kreator perfema kuće Christian Dior: Poison Girl je odmah prepoznatljiv. To je beskompromisan parfemski potpis!

 

Još od lansiranja 1985. godine Dior Poison parfem smatra se fenomenom. Tako je ostalo do danas. Posle prvog Poison parfema, lansirani su i: Tender Poison, Hypnotic Poison, Pure Poison i Midnight Poison, a najnoviji Poison Girl je šesta verzija parfema, sasvim drugačija od svih prethodnih. Ako ste poštovalac ovog kultnog brenda, a ne spadate u kategoriju “devojka”, već ste ozbiljna žena, ne odustajte od ovog parfema. Kada ga pomirišite, prvi utisak će sasvim iskreno glasiti: Mmmm, ovo bih baš nosila!

Dior Poison Girl_review

Gorko-sladak-cvetni. Sve tri mirisne note fino su ukomponovane. Baza mirisa su bobice Venecuelanske tonke, u srcu kompozicije su majska ruža iz Grasa i Damask ruža, a u gornjim notama je sicilijanska gorka pomorandža, a toplinu i orijentalnu slatkoću parfemu daju vanila i sandalovina. Zaštitno lice Poison Girl parfema je francuski model Camille Rowe. Poison Girl parfem potražite u Sephora parfimerijama. Bočica EDP od 30ml je 7.990 din, od 50ml staje 10.980 din, a za 100ml trebaće vam 15.680 din.

Foto: Dior press