PREDSTAVLJENA NOVA KOLEKCIJA LISCA VEŠA ZA SEZONU JESEN-ZIMA 2015.

Lisca fashion_TARA_23096_PSNova kolekcija donjeg veša i pidžama Lisca i Cheek by Lisca za jesen/zimu 2015. predstavljena je u beogradskom restoranu Dijagonala. Bili smo u prilici da vidimo kakvi su novi modeli u čijoj udobnosti ćemo uživati tokom nastupajućeg perioda, ali i da zavirimo u kolekciju izazovnog veša koji vrlo često podiže samopouzdanje. Udobne majice i pidžame savršene za casual dnevne prilike i slatke snove i odmor, dopunjuju raznoliku kolekciju veša, a spremna je i kolekcija za muškarce.LISCA_press event_18

Eklektično okruženje restorana Dijagonala i fantastična dekoracija Studija Pjaf savršeno su istakli modele iz Lisca kolekcije za sezonu jesen/zima 2015. Nova linija elegantnog veša fine izrade i od prirodnih materijala olakšaće nam svakodnevnicu, učiniti nas opuštenim i neopterećenim.

Veš iz linije Lisca Fashion kombinuje raskošne vezove u boji višnje ili kakaoa i lagano, providno tkanje u nijansama borovnice i nežnoroze tonovima. Ako ste nepopravljiva romantičarka Lisca će vas novim modelima sa nežnim cvetnim motivima odvesti u mirisni vrt. Smeli komadi veša mogu se naći i u ovoj kolekciji, posebno komadi koji su providni na zadnjoj strani, u crnoj i petrolej boji. Lisca selection_GLITTER_13072_SMModeli Lisca Selection zavode prefinjenom čipkom, sjajem i raskošnim vezom, a kraljevski sjaj Swarovski kristala savšeno se uklapa sa senzualnim modelima kao što su korseti, grudnjaci ili halteri, koje ćete obući samo za posebne prilike.

Cheek by Lisca_BLINK_63286_61029_TP

Tu je i linija Cheek by Lisca koja prati inspiraciju moderne žene koja želi da bude i zavodnica i elegantna i sasvim prirodna.

Na događaju organizovanom za medije direktor firme Lisca u Srbiji, gospodin Gorazd Uratnik, pozdravio je sve goste, a pridružila mu se i manekenka Aleksandra Tasić, koja je u junu 2015. bila jedina predstavnica Srbije na velikoj Lisca reviji u Portorožu povodom 60. rođendana kompanije, a Ivana Ćosić, PR Lisca kompanije za Srbiju, upoznala je novinare sa svim novitetima ovog modnog brenda.

Foto: Lisca press