Zeo-Medic prirodne paste sa lekovitim zeolitom neguju zube i štite zdravlje

zeo medic pasta za zubeIzbor pasti za zube zaista je neverovatan, ali, činjenica je da je u ponudi veoma mali broj pasti koje su 100 odsto prirodne, bez veštačkih boja i aroma. Pasta za zube je pomoćno sredstvo za održavanje oralne higijene i osnovna namena joj je mehaničko uklanjanje naslaga sa zuba (u kombinaciji sa četkicom). Ali, u slučaju Zeo-Medic prirodnih pasti za zube na bazi zeolita, osnovna funkcija je da štite zdravlje.

Paste sa zeolitom i antibakterijskim agensima

Zeo-Medic prirodne paste za zube, pored uobičajenih sastojaka, sadrže različite antibakterijske agense i druge prirodne, a za zdravlje korisne elemente. Na prvom mestu je klinički testiran prirodni mineral zeolit koji je i osnova svih pasti iz Zeo-Medic linije. Ove paste testirali su i stomatolozi.
– Istina je da ljudi imaju mnogo veću potrebu za prirodom i prirodnim preparatima nego što industrija ima razumevanja za to. Prisustvo na tržištu Zeo-Medic paste za zube od zeolita i etarskih ulja je blagotvorno za zdravlje usta i zuba, kao i za ceo organizam, jer odavno se zna da zdravlje na usta ulazi. U stomatologiji je odavno poznato da je zeolit jak antioksidans. Vezuje toksine i metale (amalgamske plombe), pomaže obnavljanju ćelija, reguliše pH usne duplje, a samim tim deluje umirujuće na upalne procese desni i usporava oboljenja paradoncijuma. Sva ostala eterična ulja su antiseptici, deluju na profilaksu zubnog kamenca, dezinfikuju i obezbeđuju svež dah. Zadovljni pacijenti i u potpunosti ispunjeni naši profesionalni zahtevi zaslužiju iskrenu preporuku – kaže dr Tanja Frleta, stomalog.

Produžen osećaj čistoće zuba

Zeolit prevashodno omogućava pozitivne efekte kod zaštite sluzokože usne duplje od štetnih spoljašnjih uticaja, ali i od negativnog delovanja bakterija čije je prirodno stanište u usnoj duplji. Mikrogranulati zeolita imaju i abrazivna svojstva (glačanje površina zuba) zahvaljujući čemu se postiže produžen osećaj čistoće zuba. Visok sadržaj zeolita vrši detoksikaciju usne duplje, ali i zaustavlja krvarenje i jača desni. Sadržaj xylitola (prirodnog zaslađivača) u sastavu Zeo-Medic pasti za zube klinički je dokazana preventiva karijesu. Zahvaljujući ovom prirodnom zaslađivaču, Zeo-Medic paste mogu koristiti i dijabetičari, jer ima nizak glikemijski indeks (bez obzira na njegov visok sadržaj u ovim pastama).

Sa antibaktericidnim eteričnim uljima

Zeo-Medic paste za zube imaju i kozmetsko-higijenski efekat i pomažu u prevenciji karijesa. Eterična ulja žalfije, mente, eukaliptusa, cimeta i pomorandže su antibaktericidna. Ove aromatične supstance daju Zeo-Medic pastama prijatan miris i ukus, što utiče na pozitivno iskustvo pojedinca prilikom održavanja oralne higijene, a takođe osvežavaju dah i produženo pružaju prijatan ukus u ustima.

Zeo-Medic pasta sa zeolitom i etarskim uljem mente i žalfije

Namenjena je osobama sa osetljivim zubima kojim ne prijaju jaki veštački ukusi. Ima blagi ukus etarskih ulja mente i žalfije koji umiruju zube i desni. Ne sadrži fluoride,veštačke boje i arome.
– Zeolit pomaže kod uklanjanja naslaga sa zuba, zaustavlja krvarenja, omogućava potpunu detoksikaciju usne duplje od konzervanasa,mikroorganizama i toksina.
– Etarsko ulje žalfije sprečava bakterijske infekcije, jača desni, osvežava dah
– Etarsko ulje mente sprečava bakterijske infekcije, hladi usnu duplju, umiruje desni, osvežava dah.

Zeo-Medic pasta sa zeolitom, xylitolom, hamamelisom, mentolom i etarskim uljem mente

Ukoliko volite jak ukus paste za zube koja hladi i osvežava – onda je ova prirodna pasta pravi izbor na vas. Sa ovom Zeo-Medic pastom negujete zube i desni na zdrav i potpuno prirodan način, a u ustima osećate svežinu koja traje. Pasta ne sadrži fluoride, veštačke zaslađivače, boje i arome.
– Zeoli pomaže kod uklanjanja naslaga sa zuba, zaustavlja krvarenja, omogućava potpunu detoksikaciju usne duplje od konzervanasa, mikroorganizama i toksina
– Xylitol sprečava razvoj bakterija i nastanak kvara zuba
– Hamamelis umiruje otoke,crvenilo i upalu desni
– Etarsko ulje mente sprečava bakterijske infekcije, hladi, umiruje desni i osvežava dah
– Mentol hladi i daje ukus ledene svežine.

Zbog svojih prirodnih elemenata u sastavu Zeo-Medic paste za zube mogu se nesmetano koristiti i u dužem vremenskom periodu. Cena: 350 din.

 

Foto: press