Prva YSL linija za negu kože

Dok se žene bave životom, YSL Beauty bavi se kožom i rezultat toga je nova Pure Shots skincare linija sa novim pristupom u nezi kože. YSL došao je do revolucionarnog otkrića, uz upotrebu dragocenih sastojaka iz marokanskih vrtova te luksuz ovog brenda nikada nije bio ovoliko efikasan, inovativan, čist. Istraživački tim brenda YSL Beauty prihvatio je avangardni pristup u nezi kože nadahnut preciznom medicinom, disciplinom u razvoju kojoj je cilj da pronađe rešenja za lečenje i prevenciju. Tim koji stoji iza Pure Shots linije za negu kože sačinjavali su ne samo dermatolozi, već i naučnici, botaničari i stručnjaci za lifestyle, a svi oni zajedno otkrili su da urbani stil života ubrzava starenje kože za 40 odsto. Da bi sprečio i usporio ovaj proces starenja kože YSL Beauty spaja prirodu i nauku u inovativnoj liniji koja se bori protiv znakova urbanog starenja kože i predstavlja serum Night Reboot i liniju Pure Shots.


Night Reboot vodeći je serum u liniji Pure Shots. Oslanjajući se na snažna svojstva cveta kaktusa “kraljica noći”, koji cveta samo 6 sati svake godine, i u toj retkoj prilici otpušta svoj delotvoran šećer, ovaj serum već do sledećeg jutra pomaže smanjenju znakove umora koji nastaju kao posledica života u urbanoj sredini. Cvet kaktusa “kraljica noći” obnavlja ćelije kože i štiti ih od oksidativnog stresa na površini kože. Baš kao što se kaktus bori protiv svoje ekstremne okoline, Night Reboot obnavlja kožu oštećenu štetnim spoljašnjim uticajem. Ovaj kaktus poredi se sa melatoninom (u avangardnom in vitro ispitivanju) koji se izlučuje tokom noći i koji reguliše metabolizam i obnavljanje kože. Ali, naučni YSL tim otkrio je da neuravnoteženi životni stil i neregulirani biološki sat (nedostatak sna) sprečava njegovo lučenje i time oslabljuje sposobnost oporavka kože. A s obzirom na to da je dokazano da je cvet kaktusa “kraljica noći” podjednako delotvoran kao i melatonin, kada je reč o stimulaciji i potenciranju obnavljanja kože, njegova svojstva postaraće se da čak i kada manje spavate, ujutru izgledate odmorno. Glikolna kiselina, kao još jedan sastojak seruma, uklanja mrtve površinske ćelije kože za obnavljanje i zaglađivanje kože, čime se umanjuju nesavršenosti nastale kao posledica urbanog života.  Night Reboot serum je dvofazni uljani piling koji treba uvek protresti pre upotrebe a na lice se nanosi sadržaj dva pritiska pumpice seruma. Cena: 11.160 din/30ml. (dopuna – 8.928 din.)
Pure Shots serum Lines Away za zaglaživanje bora smanjuje fine linije i bore tokom vremena. Formula sadrži marokanski iris i hijaluronsku kiselinu i nihovim zajedničkim dejstvom iz dana u dan ublažavaju se linije i bore, a koži se vraća elastičnost. Serum Lines Away ima ekskluzivnu tehnologiju mikropopunjavanja u mekoj i kremastoj teksturi. Cena: 11.160 din/30ml.
Serum Light Up otklanja sivilo kože uz pomoć belog sleza i vitamina C. Beli slez štiti kožu od štetnih spoljašnjih uticaja kako ne bi došlo do preterane stimulacije melanocita. Ovi sastojci su tako spremni da prime savršenu dnevnu dozu vitamina C kako bi se sprečila preterana proizvodnja melanina, posvetlila koža i smanjile tamne mrlje. Lagana, mlečna tekstura sadrži posebnu mešavinu mikrozrnaca za korekciju boje kojom se ispravlja ton kože, ali ujedno i zadržava njen prirodan izgled. Cena: 11.160 din/30ml. (dopuna – 8.928 din.)
Serum Y Shape bori se protiv opuštenosti kože. Indijska smokva iz Maroka podstiče sintezu glikozaminoglikana poput hijaluronske kiseline, u kombinaciji sa savršenom dnevnom dozom peptida sa delovanjem učvršćivanja kako bi se pružila podrška strukturi kože. Tekstura seruma Y Shape, koji je pet puta ređi i od klasične kozmetičke vode, poboljšava moć upijanja kože. Tečnost brzo prodire i zahvaljujući transdermalnoj kozmetičkoj tehnologiji, pomaže da se dopreme aktivni sastojci duboko u kožu. Cena: 11.160 din/30ml. (dopuna – 8.928 din.)
Hydra Bounce Essence-in-lotion sa cvetom pomorandže i vitaminima E i B3 je čista doza hidratacije za kožu. U svakoj kapi losiona Hydra Bounce Essence-in-Lotion nalaze se hiljade obloženih kapljica vode i ulja koje poboljšavaju moć upijanja kože za trenutnu hidrataciju i prijatniji osećaj. Na koži ostavlja površinski sloj nalik kremi. Cena: 6.600 din/200ml.
Jedinstvena tehnologija kreme Perfect Plumper Cream hrani tanku kožu, vraća joj sjaj i punoću koja koriguje znakove starenja. Cvet pomorandže umiruju kožu i aktiviraju njene ćelije kako bi mogle lakše primiti optimalnu dnevnu dozu riboze koja deluje protiv starenja. Cena: 12.555 din/50ml.

Kada potrošite neki od novih YSL proizvoda sačuvajte originalno pakovanje jer možete kupiti dopunu i tako uštedeti novac i čuvati resusre.

Foto: YSL Beauty press