“SENKE”: INTRIGANTNA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA MIRKA TABAŠEVIĆA

Kompanija Huawei priredila je odličnu izložbu intrigantnih fotografija “Senke” nastalu kao sklop neverovatnih performansi najnovijeg modela P30 Pro telefona i smelog oka poznatog fotografa Mirka Tabaševića.


„Senke“ su sačinjene od 10 crno-belih fotografija većeg formata, na kojima je prikazano žensko telo u svoj svojoj lepoti i sjaju, na kojima je umetnik Mirko Tabašević istakao njenu posebnost i tri fotografije manjeg formata. Svaki posetilac izložbe imao je priliku da kroz specijalna sočiva i opcije za zumiranje, koje Huawei P30 Pro nudi čak i do 50 puta, uveća i približi fotografije manjeg i većeg formata i na taj način se zaista uveri u sposobnosti i moć kamere koju ovaj telefon i obećava.
– Moć fotografije nas je uvek inspirisala da razvijamo i unapređujemo kamere na našim pametnim telefonima. Najnovijim modelom P serije, Huawei P30 Pro telefonom nadmašili smo sopstvene standarde, koji su postavljeni veoma visoko i ispisali nova pravila u oblasti fotografije. Kvalitet je nešto što kompanija Huawei nastoji da pruži svim svojim korisnicima i upravo zbog toga se trudimo da svaki pametan telefon ili uređaj koji proizvedemo, dovedemo do savršenstva. Zbog toga vam večeras, u saradnji sa fotografom Mirkom Tabaševićem, predstavljamo ove izuzetne fotografije nastale Huawei P30 Pro telefonom, kao potvrdu da uz ovaj uređaj svako može da napravi fotografije viskokog kvaliteta i profesionalnog izgleda – izjavio je George Zhang, direktor Huawei device za region Balkana, na otvaranju izložbe. Vreme da se svako od nas oseti kao profesionalni fotograf napokon je došlo! Izložbom “Senke” kompanija Huawei pokazala je da uz kvalitetan uređaj svako, uz malo mašte i kreativnosti, može stvoriti fotografiju nalik profesionalnoj.
U kvalitet fotografija koje Huawei P30 Pro pravi, kao i u moć umetničke fotografije, možete da se uverite do kraja aprila, posetom izložbe “Senke” koja će biti otvorena u galeriji Neon, gde će svakoga dana (osim nedelje) u periodu od 17 do 21 sati.

Foto: press