SONY x AURIA EKOLOŠKI ASESOARI: KABLOVI ZA SLUŠALICE UPLETENI U MODU

Nove Sony bežične h.ear on NC slušalice inspirisale su kreiranje prve kolekcije putnih aksesoara na svetu napravljenih od – nećete verovati – kablova za slušalice! Napravljena korišćenjem 113 metara kabla, jedinstvena kolekcija asesoara Fashion Unplugged dočarava pet živopisnih nijansi h.ear linije slušalica, a čine je navlaka za pasoš u boji limete, bordopink kutija za naočare, cinobercrvena torba za plažu, viridijanplava futrola za telefon i ugljenocrne papuče za plažu. Kolekcija je nastala udruživanjem kompanije Sony sa vodećom robnom markom održive mode AURIA i cilj im je bio da naprave predmete koji evociraju doživljaje sa putovanja i uživanja u muzici.

– Veoma nam je drago što smo imali mogućnost da budemo partneri kompanije Sony na ovako inovativnom projektu. Već dugo se zalažem za ideju održive mode, a upravo su kablovi od slušalica odličan materijal za izradu i dizajn zabavnih, šarenih i dugotrajnih proizvoda za putovanje – izjavila je Dajana Orija, direktorka i dizajnerka brenda AURIA.

Nove bežične h.ear on slušalice oslobodiće vas upetljanih kablova, garantuju savršen zvuk i udobnost, a predstavljaju i upečatljiv modni detalj. Zahvaljujući NFC i Bluetooth tehnologijama, dovoljno je da slušalice jednostavno prislonite na uređaj kompatibilan sa NFC standardom i one će se odmah povezati, a zatim prenositi vašu omiljenu muziku ili audio knjigu. Slušalice takođe poseduju funkciju za suzbijanje buke koja trenutno utišava zvuke iz okruženja i omogućava vam da se koncentrišete isključivo na muziku.

Foto: press