SPEKTAKL U KOMBANK ARENI: ENRIKE IGLESIAS NA DVE BINE

EI_HR_Image_SMALL

Latino pop-zvezda Enrike Iglesias održaće koncert u Kombank Areni 10. maja, a publici u Srbiji pružiće spektakl svetskih razmera! Naime, Enrike Iglesijas će na nastupati na dve bine! Druga bina, manjih dimenzija, nalaziće se u parteru, a način na koji će Enrike dolaziti do nje, biće iznenađenje za fanove!
– Nikada ne znam šta da očekujem od nekog koncerta, bilo gde da nastupam. Svaki koncert je drugačiji. Ali, svakako se radujem povratku u Beograd i susretu sa mojim fanovima iz Srbije – izjavio je nedavno Enrike u razgovoru za naše medije.

Beograd će biti jedan od prvih evropskih gradova koji će ove godine ugostiti Enrikea. Dolaskom na Balkan početkom maja, latino zvezda nastavlja veoma iscrpnu svetsku turneju “Sex and Love” na kojoj je do sada održao više od 130 koncerata! Istovremeno, Enrike izbacuje i nove hitove. Pesma “Duele El Corazon” za samo četiri dana imala je 3.600.000 pregleda na YouTub kanalu!

Interesovanje za koncert ovog superstara u Kombank Areni je veliko. Ulaznice za VIP tribine su rasprodate a zbog uvođenja druge bine, u prodaji su i ulaznice u kategoriji VIP centar za sedenje po ceni od 5990 dinara, najbliže ovoj bini. Ulaznice za koncert Enrique Iglesiasa, 10. maja u Kombank Areni možete nabaviti po cenama od 2.990 din za parter, za sedenje su od: 3.690, 3.900, 4.590, 4.990, VIP centar 5.990 i za fan pit 5.990 dinara i mogu da se nabave na svim prodajnim mestima CS Eventima, kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

cover

Za više od 20 godina muzičkog stvaralaštva (prvi album objavio je 1995. godine), njegovi hitovi su više od 70 puta došli do prvih pozicija raznih lista slušanosti! Jedini je muški izvođač na svetu koji je čak 13 puta bio na prvom mestu Billboard Dance liste, sarađivao je sa svetskim muzičarima i osvojio najprestižnije muzičke nagrade (Grammy, Billboard, American Music). Kombank Arena 10. maja biće zasigurno mesto ludog provoda u kojoj će atmosferu do usijanja dovesti popularni hitovi Not in love, Tonight, Do you know, Turn the night up, I like it, Bailamos, Ring my bells, Hero, Bailando. Organizatori koncerta u Beogradu su Arena Beograd i Sky Music.
Foto: press