ANA LJUBINKOVIĆ & AVON: VISOKA MODA I MANIKIR INSPIRISANI PIROTSKIM ĆILIMIMA

Modna dizajnerka Ana Ljubinković ekskluzivno je predstavila novu kolekciju za jesen-zima 2016/17. u UK Parobrod, a njene nove kreacije dobile su završni “sjaj” zahvaljujući novoj liniji Avon Gel Shine lakova za nokte. Poznata po tome što spaja nespojivo, Ana se ponovo igrala bojama, oblicima i teksturama. Već nas je navikla na njene kreacije u intenzivnim bojama, koje su istovremeno duhovite i elegantne.

Ana Ljubinković ima specifičan sistem kretanja kroz kolekcije – uvek zadržava pola od osvojenog i dodaje pola novog, nikad viđenog. Ovog puta njene heroine iz stripa i bajke prošle su kroz Pirot u jesen, a na njih se tako preslikala boja i zadržao cik-cak sa čuvenih ćilima. Interesantan dizajn je sa materijala prešao i na nokte, te je tako Avon, kao zvanični make-up partner Ane Ljubinković, još jednom naglasio neraskidivu vezu kozmetike i mode.

Foto: Miloš Nadaždin
Šminka: Milica Jevtić, Avon make-up Kosa: Olivera Milićević za O’livio Unisex Hair Salon & Cosmetics Nokti: Ivana Rodić za O’livio Unisex Hair Salon & Cosmetics
Manekenka: Marina Krtinić za Fox models

20160426_120905_Night

Gel Shine lakovi za nokte stvaraju efekat gela i profesionalnog manikira, bez korišćenja UV lampi, a uklanjaju se kao uobičajeni lakovi. Nova formula sa omega uljima štiti nokte i čini ih glatkim, pružajući još više sjaja i intenzivnu boju pri samo jednom nanošenju. Ukoliko ste i vi spremni da se prepustite ovoj igri bojama i da imate savršeni manikir bez odlaska u salon, široka paleta Avon Gel shine lakova vam je na raspolaganju u novoj Avon brošuri koja važi od 5. do 25. maja, po ceni od 369 dinara za jedan, a 529 dinara za dva laka, kao i na veb stranici www.avon.rs.

20160426_123823

20160426_120911_Night

Foto: press, Ivana Nađ