Špicaste satenske mules, sa biserom i ružom

Špicaste mules ili cipela-papuče od crnog satena, sa bisernom perlom jedan su od najlepših modela dizajnerke Magde Butrym. Ovaj model, kao i sve što Magda kreira, sadrži njen dizajnerski potpis – 3D cvet na peti. Cvetni detalj takođe je izrađen od satena u bisernobeloj nijansi baš kao i veliki lažni biser na prstima.

satenske mules magda butrym sa biserom

“Romantična duša iz Poljske”

Modna dizajnerka Magda Butrym u svetu mode smatra se “romantičnom dušom iz Poljske”. Spada u novu, mladu generaciju kretora čiji brend postoji tek nekoliko godina, ali za koga svi znaju u modnoj industriji. Magda je kreirala sopstveni pogled na ženstvenost, oblikujući jedinstveni identitet za žene širom sveta. Ona redefiniše zanatstvo, stvarajući savremenu viziju romantizma u modi. Povezuje prošlost sa budućnošću, minimalizam sa seksualnošću, eleganciju sa lakoćom, snagu sa osećajnošću. Magda sarađuje sa nezavisnim zanatlijama iz cele Poljske, obogaćujući najkvalitetnije tkanine ručno pletenim komadima, pletenom kožom i ručno vezenim ornamentima.

Špicaste satenske mules – najtraženiji model 2023.

– Ne želim da definišem žene. Želim da ih osnažim. Želim da se svi osećamo prijatno u svojoj koži, srećni, moćni i samouvereni. Svi treba da budemo svoje muze – smatra Magda čije je modele lako prepoznati jer većina ih ima – cvet kao detalj.
Ove satenske špicaste mules sa petom od 11 cm jedan su od najtraženijih modela ove sezone, a mogu se kupiti po ceni od 990 eura.

magda butrym mules

magda butrym cipele sa biserom

magda mules

magda butrym biser cvet mules

Foto: Magda Butrym, Instagram