STIGAO JE PAEZ – VESELI BREND IZ ARGENTINE

DSC_8551Espadrile veselih motiva brenda Paez, sa etiketom Made in Argentina, spadaju u grupu udobne, lagana obuća koja vam priča priču o moru, plaži, ljubavi, strasti i slatkim snovima. Paez je argentinski brend nastao sa ciljem da mladima i onima koji se duhom tako osećaju, pruži ludu letnju priču na nogama, osećaj lakoće i slobode pri svakom koraku.

24

Da li ste razmišljali o tome šta vas prvo asocira na Argentinu? Lepo vreme, duge peščane plaže, veseli i srećni ljudi, šarenilo boja i leto koje večno traje. Sve ove asocijacije bile su inspiracija trojici drugara da pokrenu ovaj brend. Da bi svetu ispričali jednu argentinsku priču, jednostavnu i zabavnu, tri drugara pokrenula su proizvodnju Paez espadrila 2006. godine. Kompanija se ubrzo raširila po celom svetu, a ovog proleća konačno su stigli i u Srbiju.

Paez_Adv2_SS15Kolekcija je namenjena svim generacijama, a sigurni smo da ćete i vi drage dame i gospodo pronaći svoj idealan par. Zaštitni znak Paez espadrila su vesele i pastelne boje. Proizvode se u nekoliko različitih modela, a svaki od njih ima svoju priču. A druga stvar po kojoj je Paez brend poznat su njihovi super citati i natpisi: We are dream jumpers, Love your Life, Good mess, Laugh team, Too much love ….

Paez espadrile možete pronaći u Carvel Selected Brand Store radnjama, a više o njima i modelima pogledajte na facebook stranici /paez.espadrile i instagram profilu #paez_epsadrile.

Foto: Press